Τρίτη, 07 Μαϊος 2024 09:01

Ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Γιώργος Παναγιωτίδης μιλά για το όραμά του για το Χαλάνδρι

Συνέντευξη με τον υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο Χαλανδρίου, Γιώργο Παναγιωτίδη, με τον συνδυασμό “Χαλάνδρι στο Φως” με επικεφαλής τον Χάρη Ρώμα, στο Myxalandri.gr:

- Γιατί να ψηφίσουν οι δημότες τον Γιώργο Παναγιωτίδη και κατ' επέκταση τον Χάρη Ρώμα με τον συνδυασμό “Χαλάνδρι στο Φως”;

Οι δημότες θα επιλέξουν Χάρη Ρώμα για δήμαρχο γιατί είναι ο μοναδικός υποψήφιος με όραμα για την πόλη!

Για αρχή θα σας παρότρυνα να διαβάσετε το πρόγραμμα του συνδυασμού με τους 20 άξονες πολιτικής, για το οποίο έχει πέσει πολλή δουλειά και να ανατρέξετε στο ποιος είναι ο Χάρης Ρώμας, τι έχει σπουδάσει, τι έχει πετύχει, ποια τα διαπιστευτήριά του όντας αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού & Αθλητισμού και πόσο μεγάλη αναγνώριση έχει από τους πολίτες! Από εκεί και πέρα στo ερώτημα του γιατί εμένα, η απάντηση είναι σαφής, δεν είμαι χομπίστας, είμαι σκληρά εργαζόμενος, δεν είμαι αδιάφορος με τα κοινά του δήμου μας όλα αυτά τα χρόνια και σίγουρα όντας δυσαρεστημένος από την υπάρχουσα δημοτική αρχή γεννήθηκε η ανάγκη να συμμετέχω στην αλλαγή!

- Γιατί αποφασίσατε να κατεβείτε στις εκλογές με τον Χάρη Ρώμα;

Ο Χάρης Ρώμας είναι ένας πανέξυπνος και παρά πολύ πετυχημένος άνθρωπος που σίγουρα κάποιον μπορεί να τον μαγέψει η εικόνα του σταρ αλλά αν τον γνωρίσεις καλύτερα θα δεις ότι έχει το μικρόβιο να πετύχει σε ό,τι κάνει, γνωρίζει άριστα τα προβλήματα του Χαλανδρίου και κατέχει μια αρετή που για μένα είναι η μέγιστη σε όποιον θέλει να ασχοληθεί με την πολιτική, την ΥΣΤΕΡΟΦΗΜΙΑ! Αν μη τι άλλο έχω πειστεί ότι την κατέχει και επειδή με αυτή την αρετή θέλω να πορευτώ, με κέρδισε!

- Πώς αξιολογείτε την τρέχουσα δημοτική αρχή;

Δεν μου αρέσει να μηδενίζω τα πράγματα αλλά δεν είμαι ευχαριστημένος με τη μετριότητα!

Δεν είμαι ευχαριστημένος με τους δρόμους και τα πεζοδρόμιά μας.

Δεν είμαι ευχαριστημένος με τις παροχές στους δημότες όπως και με τις απαιτήσεις από τους επιχειρηματίες!

Δεν είμαι ευχαριστημένος με την αντιμετώπιση συγκεκριμένων κοινωνικών ομάδων που τους χαϊδεύει τα αυτιά ο δήμαρχος.

Πολλά μπορώ να συνεχίσω να σας λέω αλλά εμείς μπορούμε καλύτερα και μας αξίζει καλύτερα!

- Ακούμε συνεχώς για προβλήματα που χρειάζονται λύση, εσείς ποιο θεωρείτε πως είναι σήμερα το πιο σημαντικό πρόβλημα του Χαλανδρίου;

Το Χαλάνδρι έχει πολλές παθογένειες, εγώ δεν θεωρώ τον εαυτό μου γνώστη επί πάντως επιστητού και δόξα τω Θεώ ο συνδυασμός μας έχει πολλούς αξιόλογους ανθρώπους και επιστήμονες! Εγώ σίγουρα θα επικεντρωθώ στα γενικά θέματα της εστίασης με πολλές ιδέες για την καλύτερη αξιοποίηση της αγοράς με όνειρο να γίνει το Χαλάνδρι πρωτεύουσα της εστίασης στην Ελλάδα με σωστή αντιμετώπιση των επιχειρηματιών και όχι με γνώμονα την επιβολή ανήκουστων χρεώσεων, χωρίς τις σωστές παροχές!

Ένας άλλος τομέας με τον οποίον θα ήθελα να ασχοληθώ και χρειάζεται άμεση ενίσχυση, αντιμετώπιση και ριζικές λύσεις είναι η ασφάλεια των πολιτών του δήμου μας. Το πρόγραμμά μας περιέχει πολιτικές και μέτρα που εύχομαι να υλοποιηθούν ώστε μικροί και μεγάλοι να απολαμβάνουμε τις ομορφιές του τόπου μας χωρίς φόβο.

Κλείνοντας θα ήθελα να ευχαριστήσω όσους μας κάνουν την τιμή να ψηφίσουν “Χαλάνδρι στο Φως”! Και να υποσχεθώ ότι θα είμαι μαχητικός όπως πάντα και θα μεταφέρω τη φωνή τους!

Γιώργος Παναγιωτίδης
Σεφ
Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος
με τον συνδυασμό “Χαλάνδρι στο Φως”
κιν.: 6945-621222
e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.