Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies όπως αυτή περιγράφεται στην πολιτική των cookies.

 για Νewsletter    

Εκτύπωση

Νικόλαος Γ. Βακόνδιος - Ψυχολόγος

on .

nikolaosvakondios

 

 

 

 

 

 

 

 

Βιογραφικό

Ο Νικόλαος Βακόνδιος γεννήθηκε το 1974. Αποφοίτησε από το Λεόντειο Λύκειο Πατησίων. Σπούδασε διοίκηση επιχειρήσεων και αμέσως μετά εισήχθη με κατατακτήριες εξετάσεις πρώτος σε κατάταξη, στην σχολή ψυχολογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και δεύτερος πανελληνίως. Αποφοίτησε το 2003 με βαθμό «Λίαν καλώς» και από το 2004 ασκεί και ιδιωτικά το επάγγελμα του ψυχολόγου.

Από το 2001 εξειδικεύθηκε στα πλαίσια της θητείας του στο Ναυτικό νοσοκομείο Σαλαμίνος και στο Γραφείο προληπτικής ψυχικής υγιεινής του πολεμικού ναυτικού στην αντιμετώπιση συχνών περιστατικών ή την άμεση αντιμετώπιση εκτάκτων περιστατικών και την παροχή τηλεφωνικών υπηρεσιών υποστήριξης και συμβουλευτικής μέσω της τηλεφωνικής γραμμής «Συμπαράσταση». Εργάστηκε για μεγάλο χρονικό διάστημα επί καθημερινής βάσεως στα εξωτερικά ιατρεία του παραπάνω νοσοκομείου.

Έχει κάνει σημαντική έρευνα στον τομέα των Σχιζοφρενικών ασθενών με ψυχαναγκαστικά συμπτώματα και συνεργάζεται από την αρχή της σταδιοδρομίας του με ψυχιάτρους, νευρολόγους και ιατρούς διαφόρων ειδικοτήτων.

Ως σύμβουλος διαιτολόγων έχει αποκτήσει μεγάλη εξειδίκευση στην αντιμετώπιση πρόσληψης βάρους λόγω ψυχογενών αιτίων. Εξειδικευθείς στον συντονισμό ομάδων στην Ελληνική εταιρεία Ομαδικής Ανάλυσης και Ψυχοθεραπείας και στο συντονισμό και λειτουργία μικρών και μεγάλων θεραπευτικών ομάδων, και στην λειτουργία των θεραπευτικών κοινοτήτων, στο ψυχιατρικό τμήμα (θεραπευτική κοινότητα) του Ναυτικού Νοσοκομείου Σαλαμίνας (Πολεμικού Ναυτικού). 

Είναι κάτοχος άδειας ασκήσεως επαγγέλματος ψυχολόγου και μέλος του Συλλόγου Ελλήνων Ψυχολόγων.

Νικόλαος Γ. Βακόνδιος
Ψυχολόγος
Πτυχιούχος Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης
Διεύθυνση γραφείου: Λεωφόρος Πεντέλης & Ηρώδου Αττικού 2, Πλατεία Δούρου, Χαλάνδρι
τηλ. γραφείου: 213-0308392
e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
web page: www.nvakondios.gr
fb: Ψυχολογίας διαδρομές - Νικόλαος Γ. Βακόνδιος, Ψυχολόγος