Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024 15:43

Νίκη παραμονής στην Α1 για τη γυναικεία ομάδα πόλο του Νηρέα Χαλανδρίου

nhreas xalandriou gynaikes polo a1

Την πέμπτη της συνεχόμενη νίκη πανηγύρισε χτες, 24/01/2018, η Γυναικεία ομάδα Υδατοσφαίρισης του Νηρέα Χαλανδρίου επί του Τρίτωνα Αμαρουσίου με 8-6 εκτός έδρας για τη Γ’ Φάση του πρωταθλήματος της Α’1 Γυναικών, δίνοντας αρκετές ελπίδες και σε απευθείας παραμονή στην κατηγορία φτάνοντας τους 8 βαθμούς.

Η ομάδα της Ευτυχίας Καραγιάννη βρέθηκε πίσω στο σκορ με 2-1 στην πρώτη περίοδο, ενώ το ημίχρονο ολοκληρώθηκε με 4-3 υπέρ των γηπεδούχων. Όμως, η βενιαμίν της ομάδας μας, η Φωτεινή Τριχά, με ψυχραιμία και απίστευτη μαχητικότητα, πήρε την ομάδα στους ώμους της, ισοφάρισε με την έναρξη του τρίτου οκταλέπτου, ενώ στη συνέχεια τα άλλα δύο τέρματα που ήρθαν από τη Βάσω Μαυρέλου και την Ελένη Μπόβαλη, η οποία έκλεισε χθες το 15 έτος της ηλικείας της, μας έδωσαν το προβάδισμα.

Ο Τρίτωνας προσπάθησε να αντιδράσει, όμως δεν είχε λύσεις και τελικά γνώρισε την ήττα που τον άφησε ουραγό στον Β’ Όμιλο δίχως βαθμό. Πρώτη σκόρερ του ματς και για τις δύο ομάδες ήταν η 12χρονη Φωτεινή Τριχά, η οποία σκόραρε τέσσερα τέρματα!!!!

Νηρέας Χαλανδρίου (Ευτυχία Καραγιάννη): Στρατάκου Ν., Τετζαλίδου 1, Κάσσαρη, Παπατριανταφύλλου, Τριχά 4, Μαστρόκαλου 1, Μαυρέλου 1, Μπόβαλη 1, Τορνάρου, Δούλη, Εξαρχάκου Στ., Αγγελίδη, Οικονομίδη, Στρατάκου Αν., Αδάμη Φ.

Πηγή: nireashal.gr

 


Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.