Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024 13:51

"Σκόρπισε" τον Κεραμεικό ο Απόλλων Χαλανδρίου

apollwn xalandriou kerameikos 2

Η συλλογή τριπόντων συνεχίστηκε για την ομάδα του Απόλλωνα Χαλανδρίου, που με σοβαρή εμφάνιση δεν έδωσε κανένα δικαίωμα στον Κεραμεικό.

Απόλλων - Κεραμεικός 6-0

Εύκολα παιχνίδια δεν υπάρχουν... εκτός εάν τα κάνεις εσύ, με αυτοσυγκέντρωση, αυτοπεποίθηση και αποτελεσματικότητα. Τα είχε αυτά τα τρία στοιχεία ο Απόλλων, από το 15' έως το 32' σκόραρε τέσσερις φορές και κάπως έτσι έβαλε από νωρίς το παιχνίδι για ύπνο, επιτρέποντας και στον κόουτς Χρήστο Βλάχο να μοιράσει χρόνο συμμετοχής σε παιδιά που μέχρι τώρα είχαν παίξει από λίγο (Βεϊζάι, Αρτσάνος, Συγγρός) έως καθόλου (Μαρέντης).

Σε αντίθεση με πολλές ομάδες που έχουν έρθει στο γήπεδό μας και έχουν παίξει «ταμπούρι», ο Κεραμεικός έδειξε άλλη διάθεση, αλλά τα σχέδιά του γκρεμίστηκαν μέσα σε ένα δίλεπτο. Ο Μήτρου με απευθείας φάουλ και ο Παπουτσής, που ξεχύθηκε στην αντεπίθεση σχεδόν χωρίς να βρει αμυντικούς μπροστά του, υπέγραψαν το γρήγορο 2-0 και όλα έγιναν πολύ εύκολα στη συνέχεια.

Το 6-0 αποτελεί την ευρύτερη εντός έδρας νίκη της τελευταίας εξαετίας τουλάχιστον, ήταν η τέταρτη συνεχόμενη μέσα στο 2018, χωρίς μάλιστα να δεχθούμε γκολ, συνολικά 14η στις 17 αγωνιστικές και αυτό που χρειαζόταν ώστε να παραμείνουμε για ακόμα μία εβδομάδα στην κορυφή.

Είναι ένα παιχνίδι, ωστόσο, που πρέπει άμεσα να ξεχαστεί, καθώς ακολουθεί ένα πολύ πιο περίπλοκο στον Υμηττό, ο οποίος εκτός του ότι μας δυσκόλεψε πολύ στον α' γύρο και διαθέτει νεανικό κι απρόβλεπτο σύνολο, έχει χάσει μόνο μία φορά στην έδρα του.

Πάμε Απολλωνάρα!

ΑΠΟΛΛΩΝ: Καλλιαμπάκος, Βλάχος (70' Αρτσάνος), Κουστουμπάρδης (46' Βεϊζάι), Ψάλλας, Παναγιώτου, Μπαλαχτσής, Σταμάτης (57' Μαρέντης), Κανδεράκης, Οικονομόπουλος, Μήτρου, Παπουτσής (70' Συγγρός).

apollwn xalandriou kerameikos

ΤΟ ΦΙΛΜ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

5' Ο Βλάχος δίνει ωραία στον Παπουτσή, αυτός γυρίζει παράλληλα στον Οικονομόπουλο, το σουτ του οποίου σταματά σε σώμα αμυνόμενου.

15' ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΟΛΛΛΛΛ!!!!! 1-0!!!! Με έξοχη εκτέλεση φάουλ ο Μήτρου βάζει μπροστά τον Απόλλωνα και αφιερώνει το γκολ στη νεογέννητη κορούλα του! Να σου ζήσει Στελάρα!

17' ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΟΛΛΛΛΛ!!!!! 2-0!!!! Πολύ γρήγορη αντεπίθεση για την ομάδα μας, ο Οικονομόπουλος κάνει την τελική πάσα στον Παπουτσή, που αποφασιστικά πατάει περιοχή και πλασάρει εύστοχα στην κλειστή γωνία τον ανυπεράσπιστο τερματοφύλακα!

21' Πολύ ωραία ενέργεια και γύρισμα του Παπουτσή από δεξιά, ο Οικονομόπουλος πετάγεται στην πορεία της μπάλας αλλά τη στέλνει άουτ.

24' ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΟΛΛΛΛΛ!!!!! 3-0!!!! Συστημένη εκτέλεση κόρνερ του Κανδεράκη στον Σταμάτη, ο αρχηγός αφύλαχτος στο δεύτερο δοκάρι στέλνει με το κεφάλι την μπάλα στα δίχτυα!

27' Ο Οικονομόπουλος γυρίζει ωραία την μπάλα, ο Μήτρου δεν βρίσκει στόχο.

32' ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΟΛΛΛΛΛ!!!!! 4-0!!!! Σέντρα ακριβείας του Κουστουμπάρδη και ο Αλέξανδρος loco Παναγιώτου με το κεφάλι σημειώνει το πρώτο του γκολ μετά τις 16 Απριλίου του 2016!

54' Κάθετη πάσα του Κανδεράκη, ο Οικονομόπουλος προλαβαίνει και τσιμπάει την μπάλα από τον εξερχόμενο τερματοφύλακα, όμως υπό πίεση από αμυνόμενο δεν μπορεί να σκοράρει.

73' Ωραίο ψηλοκρεμαστό σουτ του Κανδεράκη, λίγο πάνω από το δοκάρι η μπάλα.

85' Καλή στιγμή για τους φιλοξενούμενους, σουτ από πλάγια θέση καταλήγει στην εξωτερική πλευρά των διχτυών του Καλλιαμπάκου.

87' ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΟΛΛΛΛΛ!!!!! 5-0!!!! Κούρσα του Μήτρου από αριστερά και έτοιμο γκολ σε κενή εστία στον Οικονομόπουλο, που βρίσκεται στο σωστό σημείο, τη στιγμή που έπρεπε!

90' ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΟΛΛΛΛΛ!!!!! 6-0!!!! Ο Μήτρου κλέβει από δύο αμυντικούς, περνάει αριστοτεχνικά και τον τερματοφύλακα, για να σφραγίσει μία εξαιρετική ατομική εμφάνιση!

Πηγή: apollonhalandriou.gr

Highlights του αγώνα από το NfStudioSports: 

 


Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.