Τετάρτη, 17 Απριλίου 2024 00:29

Συνεχίζει την ξέφρενη πορεία του ο Απόλλων Χαλανδρίου

apollwn xalandriou ambelokhpoi

Ο Ντένις έγινε 17 και κέρασε... τρίποντο!

Ούτε η... Ιοκάστη, το βαρομετρικό χαμηλό δηλαδή που πέρασε και από την Αττική προκαλώντας ισχυρές βροχοπτώσεις, ανέκοψε την ξέφρενη πορεία του Απόλλωνα.

Απόλλων Χαλανδρίου - Αμπελόκηποι 1-0

Ο Διονύσης Κουστουμπάρδης έγινε 17 την Παρασκευή (9/2) και μία μέρα μετά κέρασε... τρίποντο τους συμπαίκτες του, αφού το δικό του γκολ στο 35' αποδείχθηκε αρκετό για να καμφθεί η αντίσταση των μαχητικών Αμπελοκήπων (1-0).

Το παιχνίδι αποδείχθηκε πιο δύσκολο απ' όσο ίσως η βαθμολογία υποδήλωνε πριν την έναρξή του, αλλά ήρθε σε πολύ καλό σημείο, προκειμένου να υπενθυμίσει σε παίκτες και φιλάθλους ότι τίποτα δεν μας χαρίζεται και για κάθε νίκη, που θα μας φέρνει όλο και πιο κοντά στην επίτευξη του στόχου, απαιτείται να χυθεί πολύς ιδρώτας.

Η ομάδα μας, όπως συνηθίζει, είχε τον έλεγχο της αναμέτρησης, δυσκολευόταν ωστόσο να βγάλει φάσεις – η πρώτη μας τελική εκδηλώθηκε στο 30', πέντε λεπτά πριν το γκολ. Μετά το 1-0, υπήρξαν οι προϋποθέσεις και οι ευκαιρίες για να «τελειώσει» το ματς, όμως το 2-0 δεν έγινε και οι φιλοξενούμενοι έπαιρναν θάρρος από τη ρευστότητα του σκορ.

Και στο δεύτερο μέρος οι περισσότερες και καλύτερες ευκαιρίες προήλθαν από την ομάδα του Χρήστου Βλάχου, με τους Αμπελόκηπους από την άλλη να γίνονται σε μια-δυο περιπτώσεις απειλητικοί, μένοντας«ζωντανοί» ως το τέλος. Για ακόμα μία εβδομάδα, όμως, ο Απόλλωνας πήρε υψηλό βαθμό στο ανασταλτικό κομμάτι και διατήρησε ανέπαφη την εστία του για 6η συναπτή αγωνιστική, όσες δηλαδή και οι νίκες σε ισάριθμα ματς μέσα στο 2018.

Ο Απόλλωνας φάνηκε ιδιαίτερα ανθεκτικός και σε αυτές τις δύσκολες γηπεδικές συνθήκες, που ως γνωστό δεν ευνοούν τις ομάδες που βάζουν την μπάλα κάτω, ανταποκρίθηκε ξανά με επιτυχία στα «στημένα», που ήταν ένα από τα όπλα των αντιπάλων, και άντεξε στην πίεση της «υποχρεωτικής» νίκης – με την πορεία που διαγράφουν τα παιδιά, έχουν από μόνα τους ανεβάσει τον πήχη των απαιτήσεων, αν και θα πρέπει όλοι μας (και κυρίως οι... έξω από τις τέσσερις γραμμές) να καταλάβουμε ότι όλο αυτό που γίνεται φέτος, με τις 16 νίκες σε 19 αγώνες, δεν είναι ούτε απλό ούτε φυσιολογικό... οπότε ας χαλαρώσουμε λίγο (εμείς, όχι τα παιδιά)! 

Ιδιαίτερης μνείας χρήζει, τέλος, η παρουσία του Μάνου Κτενιαδάκη, που κλήθηκε εσπευσμένα λόγω του τραυματισμού του Καλλιαμπάκου να συμπληρώσει την αποστολή και ως πιστός στρατιώτης και φανατικός Απόλλωνας δήλωσε παρών. Στα 10 λεπτά (μαζί με τις καθυστερήσεις), μάλιστα, που χρειάστηκε να παίξει, με τον Σύρακα να τίθεται νοκ-άουτ με χτύπημα στο πόδι, ενέπνευσε σιγουριά τους συμπαίκτες του και συνέβαλε κι αυτός στη διατήρηση του «μηδέν» πίσω...! Gracias Manolo!

Πάμε Απολλωνάρα!

ΑΠΟΛΛΩΝ: Σύρακας (84' Κτενιαδάκης), Βλάχος, Κουστουμπάρδης, Ψάλλας, Παναγιώτου, Αγκόλι, Σταμάτης (74' Μπαλαχτσής), Κανδεράκης, Οικονομόπουλος (77' Αλεξανδράκης), Μήτρου, Στεργιώτης (55' Παπουτσής).

apollwn xalandriou ambelokhpoi 2

ΤΟ ΦΙΛΜ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

30' Ωραίο σουτ του Μήτρου έξω από την περιοχή, αποκρούει σε κόρνερ ο τερματοφύλακας των Αμπελοκήπων.

35' ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΛΛΛΛΛΛΛ!!!!! 1-0!!!!!! Ο Κουστουμπάρδης βρίσκει «τρύπα» στη δεξιά πλευρά των φιλοξενούμενων, έπειτα από διαγώνια πάσα του Σταμάτη που κόντραρε σε αντίπαλο, και με άψογο πλασέ στέλνει την μπάλα στα δίχτυα, σημειώνοντας το 2ο φετινό του γκολ!

39' Μεγάλη ευκαιρία για το 2-0, πάλι με τον Κουστουμπάρδη, τον οποίο βγάζει μόνο του με καταπληκτική μπαλιά ο Αγκόλι, αλλά το πλασέ που επιχειρεί περνάει λίγο έξω από το δοκάρι.

60' Μεγάλη απόκρουση του γκολκίπερ, σε δυνατό σουτ του Οικονομόπουλου μέσα από την περιοχή, έπειτα από γύρισμα του Μήτρου.

62' Μακρινό σουτ για τους Αμπελόκηπους, μπλοκάρει χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα ο Σύρακας.

65' Ο Παπουτσής κλέβει την μπάλα και είναι σε θέση για γκολ, αλλά το πλασέ του το εξουδετερώνει ο τερματοφύλακας.

69' Σουτ για τους φιλοξενούμενους, κάπου βρίσκει η μπάλα και ο Σύρακας τελικά τη βγάζει σε κόρνερ.

71' Ο Μήτρου βγαίνει από πλάγια θέση και με τον τερματοφύλακα εκτός εστίας επιχειρεί να σκοράρει, όμως διώχνουν οι αμυνόμενοι προ της γραμμής του τέρματος.

75' Καλή στιγμή για τους Αμπελόκηπους, πλασέ από το ύψος της περιοχής το μπλοκάρει ο Σύρακας.

85' Δεν ανησυχεί ο Κτενιαδάκης σε μακρινό σουτ, η μπάλα φεύγει άουτ.

86' Από τη σέντρα σχεδόν ο Μήτρου προσπαθεί να «κρεμάσει» τον τερματοφύλακα, αλλά η μπάλα για λίγα εκατοστά δεν του κάνει το χατίρι και περνάει πάνω από το οριζόντιο δοκάρι!

Πηγή: apollonhalandriou.gr

Highlights του αγώνα από το NfStudioSports: 

 


Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.