Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024 14:12

Απόλλων Χαλανδρίου: Το καλοκαίρι μπαίνουν οι βάσεις! (video)

apollwn xalandriou proetoimasia 2

Δεύτερη εβδομάδα σκληρής δουλειάς

Από τις 30 Ιουλίου έχουν ξεκινήσει τα... βάσανα για τους παίκτες της πρώτης ομάδας! Μίας ομάδας που σε πολύ μεγάλο βαθμό θα είναι ίδια με την περσινή, που κατέκτησε το πρωτάθλημα της Β' Κατηγορίας.

Χαμογελαστά πρόσωπα, τρομερή όρεξη, αισιοδοξία και όλα τα στερεότυπα που συνοδεύουν την έναρξη της προετοιμασίας σχεδόν όλων των ομάδων του κόσμου... απλά στον Απόλλωνα είμαστε τις περισσότερες ημέρες έτσι!

Οι προπονητές Χρήστος Βλάχος και Πέτρος Αντωνίου, βλέπουν πράγματι όλους τους ποδοσφαιριστές να ανταποκρίνονται απόλυτα στο πρόγραμμα που έχουν εκπονήσει και έχουν μείνει πολύ ικανοποιημένοι από το βαθμό αφομοίωσης σε όσα ζητάνε, κυρίως από τα νεότερα παιδιά που αυτό το καλοκαίρι ενσωματώθηκαν στο νεανικότερο ρόστερ της Α' Αθήνας!

Πάνω από την υγεία των αθλητών μας δεν υπάρχει για εμάς κάτι άλλο, έτσι οι παίκτες πέρασαν από λεπτομερείς καρδιολογικές και αιματολογικές εξετάσεις. Ακολούθησαν εργομετρικά σε εξειδικευμένο κέντρο, προκειμένου η προετοιμασία να γίνει ακόμα πιο στοχευμένα, πάνω σε πιθανές αδυναμίες και βάσει των συμβουλών του έμπειρου εργοφυσιολόγου και νυν γυμναστή του Ατρομήτου Αθηνών, Γιώργου Πήδουλα.

Εν τω μεταξύ, ματαιώθηκε το φιλικό με την Α.Ε. Χαλανδρίου, πού ήταν προγραμματισμένο για τις 12/8, συνεπώς η ανεπίσημη «πρώτη» για τη σεζόν 2018/19 θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 18 Αυγούστου, στην έδρα της πολύ δυνατής, φιναλίστ του Κυπέλλου ΕΠΣΑ, Αγίας Παρασκευής. 

Προπόνηση τερματοφυλάκων

Μάριος Καλλιαμπάκος, Γρηγόρης Σύρακας και Νίκος Βασσάλος γυμνάζονται υπό τις οδηγίες του Ανδρέα Ντούση, προπονητή τερματοφυλάκων του Απόλλωνα Χαλανδρίου, στο πλαίσιο της προετοιμασίας για την αγωνιστική περίοδο 2018-19.

Πηγή: www.apollonhalandriou.gr

 


Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.