Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024 07:10

Απόλλων Χαλανδρίου: Εύκολη πρόκριση στους 32 του Κυπέλλου παρά τα... μποφόρ

apollwn xalandriou ambelokhpoi

Απόλλων Χαλανδρίου - Αμπελόκηποι 3-1

Όσο χρειάστηκε -και όσο μπορούσε λόγω των θυελλωδών ανέμων- έπαιξε ο Απόλλωνας για να κερδίσει άνετα τους Αμπελόκηπους και να περάσει στους «32» του Κυπέλλου ΕΠΣΑ.

Χωρίς να πιάσει υψηλά στάνταρ απόδοσης, με ισχυρό άλλοθι ωστόσο τις ακατάλληλες καιρικές συνθήκες (που είθισται να επηρεάζουν τις ομάδες που θέλουν να βάλουν την μπάλα κάτω και να δημιουργήσουν), ο Απόλλωνας πήρε μια εύκολη πρόκριση.

Σουτ του Πάρι Κουτσογκίλα στο 15' μέσα από την περιοχή βρήκε στο αριστερό δοκάρι, με την ομάδα μας, που κυριάρχησε σε όλο το 90λεπτο, να ανοίγει τελικά το σκορ στο 32' με αυτογκόλ: ο Ερρίκος Κουτσογκίλας επιχείρησε σέντρα και ο Γαλάνης πήρε την κεφαλιά προς τα πίσω, «κρεμώντας» τον τερματοφύλακά του.

Στο 79' ο Μπαλαχτσής με καρφωτή κεφαλιά, έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Σταμάτη, έγραψε το 2-0 κι επιβραβεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο για την εμφάνισή του, με τον πολύ ορεξάτο Βλογιαννίτη στο 83' να έχει δοκάρι με κεφαλιά από κοντά.

Το 3-0 ήρθε από τον 16χρονο Τάσο Παγώνη (πρώτο του γκολ με τους «μεγάλους») στο 86', που πρόλαβε την έξοδο του τερματοφύλακα μετά την ασίστ του Κουστουμπάρδη και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Έπειτα από ολιγωρία της άμυνας, οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να σημειώσουν το γκολ της τιμής στο 88'.

Οι προπονητές μας, Χρήστος Βλάχος και Πέτρος Αντωνίου, δοκίμασαν πράγματα και σίγουρα θα έβγαλαν πολύ χρήσιμα συμπεράσματα από τον σημερινό αγώνα.

Ήδη, πάντως, στο μυαλό όλων βρίσκεται η εντός έδρας αναμέτρηση του Σαββάτου (29/9, 16:30) με τον Μικρασιατικό για το πρωτάθλημα, με την ελπίδα να μη μας τα χαλάσουν (πολύ) τα έντονα καιρικά φαινόμενα που αναμένεται να πλήξουν την Αττική.

Πάμε Απολλωνάρα!

ΑΠΟΛΛΩΝ - ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ 3-1

(32' Γαλάνης αυτ., 79' Μπαλαχτσής, 86' Παγώνης / 88' Μυλωνάς).

ΑΠΟΛΛΩΝ: Σύρακας, Κουστουμπάρδης, Αλεξανδράκης Χ. (64' Βλογιαννίτης), Κουτσογκίλας Ε., Αγκόλι, Κουτσογκίλας Π. (64' Σταμάτης), Μπαλαχτσής, Οικονομόπουλος (49' Παγώνης), Παπουτσής (81' Νικολόπουλος).

Στατιστικά:

Τελικές (εντός εστίας): 12(4)-4(2)

Κόρνερ: 11-3

Κίτρινες κάρτες: 2-2

Πηγή: www.apollonhalandriou.gr

 


Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.