Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024 20:52

1.000 δρομείς στον 7ο Αγώνα Δρόμου Ρεματιάς Χαλανδρίου - Αποτελέσματα

agwnas 7 dromos rematias

Την Κυριακή 14 Οκτωβρίου 2018, διεξήχθη με επιτυχία ο 7ος Αγώνας Δρόμου Ρεματιάς Χαλανδρίου, με τη συμμετοχή συνολικά 1.000 δρομέων στους αγώνες των 5 και 10 χιλιομέτρων και στον αγώνα των 1000 μέτρων για παιδιά.

Η κεντρική πλατεία Χαλανδρίου γέμισε με αθλητές, όλων των ηλικιών, ερασιτέχνες και μη, που έδωσαν ζωή στους δρόμους της πόλης και δημιούργησαν ένα ιδιαίτερα ευχάριστο και γιορτινό κλίμα. Σε αυτό συνέβαλλε και η συμμετοχή των δρομέων από το πρόγραμμα απεξάρτησης ΚΕΘΕΑ-ΔΙΑΒΑΣΗ, δίνοντας ένα ξεχωριστό νόημα στον αγώνα για τη ζωή.

Τον αγώνα έκλεισαν οι μικροί αθλητές που συμμετείχαν στο αγώνισμα των 1000 μέτρων.

Tα μετάλλια και τα κύπελλα στους νικητές/τριες απένειμαν: ο δήμαρχος κ. Συμεών (Σίμος) Ρούσσος, ο εντεταλμένος σύμβουλος για τον αθλητισμό κ. Κώστας Τσίγκος, ο αντιδήμαρχος Πολιτισμού κ. Σέργιος Γκάκας, ο αντιδήμαρχος Παιδείας κ. Ευθύμιος Κουράσης και οι δημοτικοί σύμβουλοι κα. Ευγενία Κατούφα και κ. Νίκος Πανταζής.

Τον αγώνα πλαισίωσαν η Φιλαρμονική του Δήμου Χαλανδρίου, οι εθελοντές και όλοι οι εργαζόμενοι της Διεύθυνσης, Παιδείας και Αθλητισμού.

Για άλλη μια χρονιά, στην άψογη διοργάνωση συνέβαλαν η Τροχαία της Αγίας Παρασκευής και Κηφισιάς, το Αστυνομικό Τμήμα Χαλανδρίου, η Δημοτική Αστυνομία Χαλανδρίου, ο Σύλλογος Ραδιοερασιτεχνών Ελλάδος και οι εθελόντριες, νοσηλεύτριες του Ερυθρού Σταυρού.

Τέλος, τον αγώνα στήριξαν με την ευγενική χορηγία τους, οι εταιρίες:

  • Όμιλος «Υγεία»
  • «Heaven of Brands» κατάστημα Χαλανδρίου
  • «Hondos Center» κατάστημα Χαλανδρίου
  • «Πράξις Υγείας» Ιατρικό Διαγνωστικό Κέντρο
  • «PhysiolysiS» Κέντρο Φυσιοθεραπείας
  • «Dole»

Ο Δήμος Χαλανδρίου στην ανακοίνωσή του ευχαριστεί και συγχαίρει για τη συμμετοχή τους όλους τους δρομείς και ανανεώνει το ραντεβού για του χρόνου. 

Αναλυτικά τα αποτελέσματα για κάθε κατηγορία:

 


Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.