Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024 11:35

"Δάκρυσε" κι ο Προμηθέας για τον Μάικ Ευαγγελίτση

maik evag agwnas promitheas

Μέσα σε κλίμα συγκίνησης και πόνου ψυχής, οι άνθρωποι του Προμηθέα Χαλανδρίου αποχαιρέτισαν τον αδικοχαμένο, Μάικ Ευαγγελίτση, στο περιθώριο του αγώνα με τον ΜΕΣ Μαραθώνος για τη Β' ΕΣΚΑ.

Mια μεγάλη φωτογραφία του Μάικ Ευαγγελίτση, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 38 ετών, βρισκόταν στη θέση του... Εκεί που περνούσε τις περισσότερες ώρες της ζωής του: στην άκρη του πάγκου. Εκεί οι άνθρωποι του Προμηθέα, προεξέχοντος του προέδρου του, Χρήστου Ανδριά, αλλά και της ομάδας του Μαραθώνα απότισαν φόρο τιμής στη μνήμη του αγαπημένου τους Μάικ.

Το κλειστό γήπεδο "Μάρκος Παπαδάκης" ήταν κατάμεστο από κόσμο και κυρίως από μικρά παιδιά, τα οποία αγαπούσε ο Μάικ και δούλευε μαζί τους. Μάλιστα, αυτά φορούσαν φανέλες του γκρουπ που είχε δημιουργήσει ο ίδιος ο Ευαγγελίτσης.

Πριν από την έναρξη του αγώνα, προηγήθηκε μια πολύ σεμνή τελετή αποχαιρετισμού και κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του αγαθού γίγαντα, Μάικ. Στο τέλος της αναμέτρησης οι αθλητές και των δυο ομάδων μαζεύτηκαν στο κέντρο του γηπέδου και φώναξαν όλοι μαζί «Μάικ». Και όλοι ήταν σίγουροι ότι ο Μάικ τους άκουσε και χαμογέλασε...

Πηγή: www.sport24.gr

 


Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.