Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024 14:57

Διαμαρτύρεται για τη διαιτησία το Χαλάνδρι στον αγώνα με τον Α.Ο. Ιλίου

ae xalandriou ilio

Α.Ε. Χαλανδρίου - Α.Ο. Ιλίου 0-0

Χωρίς τέρματα έληξε η αναμέτρηση μεταξύ της Αθλητικής Ένωσης Χαλανδρίου και του Α.Ο. Ιλίου στην 11η αγωνιστική του πρωταθλήματος Α’ ΕΠΣΑ.

Η ομάδα μας άξιζε τη νίκη, αφού είχε πολλές ευκαιρίες για να σκοράρει, με καλύτερη στιγμή το δοκάρι του Δημήτρη Γεωργαμλή στο 36′.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν δοκάρι στο 90′ με κεφαλιά του Χαραλάμπους.

Ο διαιτητής κ. Χριστοδούλου ανέχτηκε το σκληρό παιχνίδι της αντιπάλου ομάδος, χωρίς να «κιτρινίσει» κανέναν παίκτη της.

Σοβαρά λάθη από τον β' βοηθό κ. Κουτσόγιαννο ειδικά στη φάση του 88′ που υπέδειξε λανθασμένα δεύτερη φορά τον Δημήτρη Θύμιο, ο οποίος έβγαινε μόνος του με τον αντίπαλο τερματοφύλακα.

Μελανό σημείο για τον κ. Χριστοδούλου ο διάλογος που άνοιξε με φίλους της ομάδος μας κατά τη διάρκεια του αγώνα και η άσχημη συμπεριφορά του - ειρωνική απάντηση, απέναντι σε φίλαθλο-παιδί της ομάδος μας με ειδικές ικανότητες.

Η διοίκηση της ομάδος μας δεν επιτρέπει τέτοιες συμπεριφορές και θα καταγγείλει επίσημα το γεγονός στους υπευθύνους της ΕΠΣΑ.

A.E. ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ (Γιώργος Καρατζάς): Μολφέσης, Δαρδαμάνης, Λάμπρου (78′ λ.τ. Γιώτης), Θανόπουλος, Στυλιανόπουλος (69′ Καρώνης) (81′ λ.τ. Παπαμανώλης), Γεωργαμλής, Λουκάς, Νησωτάκης, Πατσιαβούρας, Κανέλλος, Γούλας (46′ Θύμιος).

Α.Ο. ΙΛΙΟΥ: Δρόσος, Σαρλάς (46′ Γκρίφισιας), Νάτσης, Δαούτης, Πλάκας, Βλάμης, Καλογέρης, Σιαδήμας, Χαραλάμπους, Λερούτσος, Αγκαλίου (75′ Σκεύης).

Ευχαριστούμε τον κόσμο που βρέθηκε στο γήπεδο και στήριξε τα παιδιά μας !!!

Επόμενο παιχνίδι την Κυριακή 9 Δεκεμβρίου στις 15:00 στο γήπεδο του Ρουφ με τον ΠΑΟ Ρουφ.

ae xalandriou ilio 2

Πηγή: www.halandrifc.gr

 


Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.