Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024 17:44

Αθλητική Ένωση Χαλανδρίου: "Είμαστε ακόμη ζωντανοί"

ae xalandriou pao rouf

Α.Ε. Χαλανδρίου - ΠΑΟ Ρουφ 2-1

Παρά το γεγονός πως η ομάδα μας βρέθηκε πίσω στο σκορ (34’ Τετέι) κατάφερε και ανέτρεψε παλληκαρήσια την εις βάρος μας κατάσταση με τα γκολ του Μάριου Θανόπουλου στο 55′ με κοντινό πλασέ μετά από πάσα του Δημήτρη Μουρούτη και το γκολ-φωτοβολίδα του Νίκου Λουκά στο 80’ με φοβερό σουτ που κατεληξε στο «Γ», αποδεικνύοντας ότι «είμαστε ακόμη ζωντανοί».

Με τη λήξη του ημιχρόνου σημειώθηκε σύρραξη στην καταπακτή, καθώς πήγαιναν οι δύο ομάδες στ’ αποδυτήρια, με συνέπεια να υπάρξουν αποβολές παικτών και καθυστέρηση έναρξης του 2ου ημιχρόνου, αφού υπήρξε εισβολή φιλάθλων στον χώρο του γηπέδου και ο αγώνας συνεχίστηκε μετά την παρουσία της αστυνομίας.

Αποβολές:

Α.Ε. Χαλανδρίου: 45’ Δράκος (απευθείας), 90’ δ. κίτ. Γεωργαμλής

ΠΑΟ Ρουφ: 45’ Τριανταφύλλου (απευθείας), 45’ Κουνάδης (απευθείας)

Η ομάδα μας είχε δοκάρι στο 20’ με τον Δημήτρη Γεωργαμλή μετά από κόρνερ του Αχιλλέα Κατσιούλη.

Άριστη η διαιτησία του κυρίου Νικολάου Σ. που μαζί με τους βοηθούς του κ. Δόση και κ. Καραγιαννίδη κατάφεραν ν’ ανταπεξέλθουν κάτω από δύσκολες & όχι μόνο αγωνιστικές συνθήκες.

Ευχαριστούμε τον κόσμο που στήριξε για ακόμη μια φορά την ομάδα και τα παιδιά μας.

Α.Ε. ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ (Νίκος Γιαλεσάκης): Μολφέσης, Καρώνης, Στυλιανόπουλος, Δημόπουλος (46’ Μουρούτης), Θανόπουλος, Γεωργαμλής, Λουκάς, Δαρδαμάνης (60’ Θύμιος), Πατσιαβούρας (65’ Κανέλλος), Κατσιούλης, Βενάρδος

ΠΑΟ ΡΟΥΦ (Γιάννης Κουσάνας): Προβίδας, Αλευρής, Μπένα, Τριανταφύλλου, Μπιρμπιλής, Κολιός, Γαλάνης (56’ Τσινιάς - 80’ λ. τρ. Οντιάμπο), Κολοφώτης Η. (66΄λ. τρ. Χατζηγιαννακός), Τετέι, Κολοβός, Ζευκιλής (74’ Κολοφώτης Ι.) 

Πηγή: www.halandrifc.gr

 


Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.