Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024 20:52

Στην υψηλότερη θέση της ιστορίας του τερμάτισε o Απόλλων Χαλανδρίου

athinaikos apollwn xalandriou

Αθηναϊκός - Απόλλων Χαλανδρίου 6-3

Με ήττα στο Βύρωνα αλλά και την κατάκτηση της 9ης θέσης, υψηλότερη της ιστορίας του, ολοκλήρωσε τη σεζόν στην Α' Αθηνών ο Απόλλωνας Χαλανδρίου!

Μία άκρως επιτυχημένη χρονιά, με αρχιτέκτονες τους προπονητές Χρήστο Βλάχο - Πέτρο Αντωνίου και απόλυτους πρωταγωνιστές τους ποδοσφαιριστές, έφτασε στο τέλος της.

Η έκβαση του αγώνα με τον Αθηναϊκό ήταν αδιάφορη, με την ομάδα μας σε ένα ακόμα παιχνίδι, και παρά τον κάκιστο αγωνιστικό χώρο, να προσπαθεί (και σε πολύ μεγάλα διαστήματα να το πετυχαίνει) να παίξει ορθολογικό ποδόσφαιρο.

Ο Απόλλωνας ισοφάρισε σε 1-1 στο 19', με πέναλτι που κέρδισε ο Αλεξανδράκης και αξιοποίησε με αριστοτεχνικό τρόπο ο Μπαλαχτσής (9ο φετινό γκολ), ενώ μετέτρεψε το 3-1 του ημιχρόνου σε 3-3 πολύ νωρίς στην επανάληψη: στο 47' ο Παπουτσής εκτέλεσε με ωραίο πλασέ, στο 49' ο ίδιος έδωσε έτοιμο γκολ στον Αλεξανδράκη, σε μία άψογη συνεργασία των Παικτών του Μήνα!

Ο Νίκος Κουσουλής, γεννηθείς του 2003, μπήκε ως αλλαγή στο 61' και έγινε ο 30ός παίκτης που χρησιμοποιήθηκε φέτος. Και όχι μόνο αυτό, αλλά έκλεψε τις εντυπώσεις με την παρουσία του και λίγο έλειψε να σκοράρει, όταν στο 83' πλάσαρε τον τερματοφύλακα, με αμυνόμενο να διώχνει τελευταία στιγμή πάνω στη γραμμή, αποτρέποντας το 5-4!

Ανασταλτικά δεν ήταν η μέρα μας, προφανώς, κάτι που φάνηκε από το... πρωί και συγκεκριμένα το 35ο δευτερόλεπτο: ο Κούκος γύρισε την μπάλα στον Καλλιαμπάκο, αυτή βρήκε σε λακκούβα και τον ξεγέλασε, καταλήγοντας στα δίχτυα!

Ήταν μία ήττα χωρίς καμία βαθμολογική σημασία. Ένα παιχνίδι που το ευχαριστήθηκαν όσοι το παρακολούθησαν, με τα παιδιά μας στο τέλος να χειροκροτούνται, όπως πάντα, για την προσπάθειά τους.

Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για τη νέα σεζόν, με τον χαμηλότερο μέσο όρο ηλικίας (20,8 σήμερα), στο υψηλότερο επίπεδο της Ένωσης Αθηνών!

Πάμε Απολλωνάρα!

ΑΠΟΛΛΩΝ: Καλλιαμπάκος (46' Βασσάλος), Παγώνης, Βλογιαννίτης (51' Νικολόπουλος), Κούκος, Παστρικός, Αγκόλι, Σταμάτης, Μπαλαχτσής (73' Οικονομόπουλος), Αλεξανδράκης, Καλημέρης (61' Κουσουλής), Παπουτσής. 

Πηγή: www.apollonhalandriou.gr

 


Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.