Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024 13:42

Έναρξη προπονητικής συνεργασίας του ΠΑΚ Χαλανδρίου με τον Κωνσταντίνο Κατσικολιά

katsikolias pak xalandriou

Η Διοίκηση του Π.Α.Κ. Χαλανδρίου ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον προπονητή Πετοσφαίρισης κ. Κωνσταντίνο Κατσικολιά, στα τμήματα των Παγκορασίδων και στο τμήμα Ενηλίκων Γυναικών, όπου θα έχει την ευθύνη της τεχνικής καθοδήγησής τους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Π.Α.Κ. Χαλανδρίου:

Ο Κωνσταντίνος Κατσικολιάς την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο ήταν προπονητής στο Α.Ο. Αιγάλεω όπως και στο παρελθόν έχει διατελέσει προπονητής στις ομάδες: Α.Κ. Ζωγράφου, Α.Ε. Γκύζη Πολυγώνου, Γ.Σ. Απόλλων, Γ.Α.Σ. Χολαργού, Γ.Σ. Κυψέλης.

Μετά την επικύρωση της συνεργασίας ο Κωνσταντίνος Κατσικολιάς δήλωσε:
«Με μεγάλη μου χαρά αλλά και έντονο ενδιαφέρον, αναμένω τη συνεργασία μου με τον Σύλλογο του Π.Α.Κ. Χαλανδρίου, όπου μαζί θα υλοποιήσουμε τους κοινούς στόχους μας, όπως την ατομική αλλά και ομαδική βελτίωση των παιδιών, καθώς και το να αγαπήσουν το βόλεϊ ακόμα περισσότερο. Θέλω να ευχαριστήσω τον Σύλλογο για την τιμή και την εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπό μου, και εύχομαι να έχουμε μια υγιή και δημιουργική αθλητική χρόνια».

Οι μεταβατικές προπονήσεις των τμημάτων, για το χτίσιμο των νέων ομάδων, με τη σύνθεση της επόμενης περιόδου θα συνεχιστούν μέχρι το τέλος του Ιουνίου 2019.

Προσκαλούμε κάθε ενδιαφερόμενη αθλήτρια που επιθυμεί να ενταχθεί στην ομάδα μας, να προσέλθει στις δοκιμαστικές προπονήσεις που γίνονται κάθε Τετάρτη και Πέμπτη ώρες 17:00-18:30, Παρασκευή ώρα 18:30-20:00 και Σάββατο ώρα 19:00-20:30, στο κλειστό γυμναστήριο «Μάρκος Παπαδάκης».

Καλωσορίζουμε τον κ. Κωνσταντίνο Κατσικολιά, στην αθλητική οικογένεια του Συλλόγου μας και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στο έργο του.

 


Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.