Τετάρτη, 17 Απριλίου 2024 02:14

Επιστροφή στις νίκες για τον Απόλλωνα Χαλανδρίου επί του Φωστήρα Ηλιούπολης

Απόλλων Χαλανδρίου - Φωστήρας Ηλιούπολης 3-0

Μετά από δύο ήττες και δύο ισοπαλίες, η ομάδα του Απόλλωνα Χαλανδρίου επέστρεψε στις νίκες με το καθαρό 3-0 επί του Φωστήρα Ηλιούπολης.

Νίκη που συνδυάστηκε με πολύ καλή εμφάνιση, σε όλη τη διάρκεια του 90λέπτου, πανηγύρισε ο Απόλλωνας, κόντρα σε μια ομάδα που ήρθε να παίξει ποδόσφαιρο, έχοντας μεγάλη βαθμολογική ανάγκη.

Η ομάδα μας κατέγραψε συνολικά 17 τελικές (οι 11 εντός εστίας), έναντι 6 των αντιπάλων (1 εντός εστίας), έβαλε τρία γκολ, είχε ένα δοκάρι και ένα καθαρό πέναλτι που δεν της δόθηκε στο 0-0.

Δυνατή κεφαλιά του Οικονομόπουλου στο 5' απέκρουσε ο τερματοφύλακας, ενώ στο 19' ο Κουστουμπάρδης έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι, με απευθείας εκτέλεση φάουλ.

Απλωμένο χέρι αμυνόμενου, μέσα στην περιοχή του Φωστήρα, δεν τιμωρήθηκε με πέναλτι στο 22', ωστόσο η ομάδα μας δεν αποσυντονίστηκε, συνέχισε να έχει μεγάλα ποσοστά κατοχής και να φτιάχνει ποιοτικές ευκαιρίες.

Ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων εξελίχθηκε σε πρωταγωνιστή, κάνοντας διαδοχικές αποκρούσεις:

  • Σε σουτ του Μήτρου από πλάγια θέση (28')
  • Σε κοντινό σουτ του Κουστουμπάρδη, έπειτα από εξαιρετικό συνδυασμό του τελευταίου με τον Οικονομόπουλο (35')
  • Σε μονοκόμματο δυνατό σουτ του Μήτρου (36')
  • Σε σουτ μέσα από την περιοχή του Οικονομόπουλου (37')

Στο 38' ο Αυγέρης βρέθηκε σε θέση για γκολ, μετά το γύρισμα του Αλεξανδράκη, αλλά το πλασέ του έφυγε δίπλα από το δοκάρι.

Ό,τι δεν κατάφεραν οι προηγούμενοι, μετά από μια 12λεπτη σχεδόν πολιορκία της αντίπαλης εστίας, το πέτυχε ο Απειρανθίτης στο 40', σημειώνοντας παράλληλα το 1ο του γκολ με τη φανέλα του Απόλλωνα.

Ο 20χρονος χαφ πήρε την πάσα από τον Αλεξανδράκη, ελίχθηκε και πλάσαρε εύστοχα με το αριστερό, για να γράψει το 1-0 σε κρίσιμο χρονικά σημείο.

Μακρινό σουτ του Αλεξανδράκη στο 49' εξουδετερώθηκε από τον τερματοφύλακα, ο ίδιος όμως έβαλε την υπογραφή του για το 2-0 στο 51', όταν πήρε το ριμπάουντ μετά την προσπάθεια του Οικονομόπουλου και τη νέα απόκρουση του γκολκίπερ.

Ο ασταμάτητος Αλεξανδράκης έκανε σε μόνιμη βάση άνω-κάτω την αντίπαλη άμυνα, έτσι δικό του διαγώνιο σουτ αποκρούστηκε με υπερένταση στο 56', ο ίδιος πλάσαρε άουτ σε τετ α τετ στο 62' και από κούρσα του στο 63' η μπάλα στρώθηκε στον Οικονομόπουλο, που σούταρε άουτ.

Το 3-0 ήταν θέμα χρόνου και αφού δεν έγινε ούτε στο 68', στο εκπληκτικό γυριστό του Απειρανθίτη, ήρθε στο 70', με το πλασέ ακριβείας του Αγκόλι έπειτα από ασίστ, ποιου άλλου, του Αλεξανδράκη!

Στα θετικά για την ομάδα μας, πέρα από την πολύ καλή εικόνα όλων των παικτών και την κατάκτηση της νίκης, η επιστροφή του Δημήτρη Παπουτσή έπειτα από 1,5 μήνα απουσίας λόγω τραυματισμού!

Ακολουθεί για τον Απόλλωνα δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι με το Καματερό (Σάββατο 23/11, 15:00).

Πάμε Απολλωνάρα!

ΑΠΟΛΛΩΝ: Καλλιαμπάκος, Κουτσογκίλας Π. (74' Βλογιαννίτης), Κουστουμπάρδης, Ψάλλας, Παπαδόπουλος, Αγκόλι, Αυγέρης (66' Κουτσογκίλας Ε.), Απειρανθίτης, Οικονομόπουλος (83' Παπαδάκης), Μήτρου (64' Παπουτσής), Αλεξανδράκης.

Πηγή: apollonhalandriou.gr


Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.