Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024 09:26

Ολοκλήρωσε με το απόλυτο των νικών την Α’ φάση ο Νηρέας Χαλανδρίου

Τις εντυπωσιακές της εμφανίσεις συνεχίζει η γυναικεία ομάδα του Νηρέα Χαλανδρίου. Μετά την πανηγυρική πρόκριση στο Final-4 του Κυπέλλου Ελλάδας, την περασμένη Τετάρτη, ολοκλήρωσε το Σάββατο (7/12) τους αγώνες της στον Β’ Όμιλο της Α’ φάσης του πρωταθλήματος της Α1 υδατοσφαίρισης Γυναικών με το απόλυτο των νικών, καθώς νίκησε και τον ΝΟ Λάρισας, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής, με 8-4 στο κολυμβητήριο του Χαλανδρίου.

Το συγκρότημα της Ευτυχίας Καραγιάννη ήταν ανώτερο για τρία οκτάλεπτα και πήρε προβάδισμα ακόμα και με 7-2. Ο ΝΟ Λάρισας δεν κατάφερε να επιστρέψει στο παιχνίδι και ο Νηρέας Χαλανδρίου έκανε το “6 στα 6”, με το τελικό σκορ στο 8-4.

ΝΗΡΕΑΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ - ΝΟ ΛΑΡΙΣΑΣ 8-4

Οκτάλεπτα: 3-1 , 2-1 , 2-0 , 1-2.

ΝΗΡΕΑΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ (Ευτυχία Καραγιάννη): Λάζαρη, Παπατριανταφύλλου, Μαυρωτά Ιφ., Μαντουδιώτη, Τριχά 3, Παναγιότι, Τορνάρου 1, Μπόβαλη 2, Αγγελίδη, Παπαναστασίου, Κάσσαρη, Νιαρχάκου 2, Κοβάτσεβιτς, Πάτερου, Ρουσσάκη.

ΝΟ ΛΑΡΙΣΑΣ (Σπύρος Τσιάρας): Γούλα, Μπενέκου, Τουλουμτζίδου, Καριπίδου Μ. 2, Καλογιάννη, Κολτσίδα, Τερζή, Χασιώτη, Πατούνα 1, Πετάση 1, Τσιάρα, ΜακΚι.

Πηγή: nireashal.gr


Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.