Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024 08:50

Προκρίθηκε στη Β’ φάση του πρωταθλήματος Νέων Ανδρών ο Νηρέας Χαλανδρίου

Με μια σπουδαία νίκη στον προτελευταίο αγώνα του στον Γ’ Όμιλο Αττικής της Α’ φάσης, την Κυριακή το πρωί στο κολυμβητήριο Χαϊδαρίου, η ομάδα του Νηρέα Χαλανδρίου πήρε τελικά την πρόκριση στην επόμενη (Β’) φάση του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης Νέων Ανδρών.

Σημειώνουμε ότι η ομάδα αυτή είναι πολύ νεανική, με μέσο όρο ηλικίας αρκετά μικρότερο από αυτόν της συγκεκριμένης ηλικιακής κατηγορίας (γενν. 2001 και μικρότεροι), αλλά με θέληση και παραστάσεις για αρκετά ψηλά, υπό τις οδηγίες του προπονητή Παναγιώτη Ζυμβραγάκη.

Ο Νηρέας, με τη νίκη αυτή επί του Ιωνικού, πήρε την 4η προνομιούχο θέση στον Όμιλο και την πρόκριση, καθώς στους άλλους αγώνες είχε ήττες από τις σαφώς πιο έμπειρες ομάδες, από τον Μίλωνα με 7-5, από την ΑΕ Χαϊδαρίου με 12-4 και από τον ΓΣ Περιστερίου με 13-5.

Η Βαθμολογία του Γ’ Ομίλου Αττικής (Τελική): 

1. ΓΣ Περιστερίου   12
2. ΑΕ Χαϊδαρίου   9
3. Μίλων   6
4. Νηρέας Χαλανδρίου   3
…………………………………
5. Ιωνικός 0

Η Β’ φάση θα γίνει 6-8/3.

Η σύνθεση της ομάδας Νέων Ανδρών του Νηρέα Χαλανδρίου:

Τάπραντζης Θανάσης, Μπότσαρης Κωνσταντίνος, Μουρκάκος Σαράντος, Βασιλικός Θωμάς, Παπασωτηρίου Κωνσταντίνος, Κακλής Βαγγέλης, Κονταλέξης Φωκίων, Βασιλακόπουλος Παναγιώτης, Ζένιος Φάνης, Ουίνγκφιλτ Φίλιππος, Τάπραντζης Νικόλαος, Καρούζος Κωνσταντίνος, Ηλιόπουλος Νίκος, Ηλιόπουλος Δημήτρης, Χασιώτης Βασίλης, Δέμης Φίλιππος, Αδαμόπουλος Γιάννης.

Προπονητής: Παναγιώτης Ζυμβρακάκης

Δείτε τον νικηφόρο αγώνα του Νηρέα Χαλανδρίου με τον Ιωνικό:

Πηγή: nireashal.gr

 


Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.