Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024 16:37

Συγχαρητήρια του ΠΑΚ Χαλανδρίου για την κατάκτηση του 3ου Κυπέλλου ΕΣΠΑΑΑ

Στον απόηχο της κατάκτησης του Κυπέλλου ΕΣΠΑΑΑ από τη Γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Π.Α.Κ. Χαλανδρίου για δεύτερη συνεχόμενη φορά, που είναι και το τρίτο συνολικά τρόπαιο για την ομάδα, η διοίκηση του Συλλόγου συγχαίρει τις αθλήτριες καθώς και όλους τους συντελεστές για τη μεγάλη επιτυχία.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Πρότυπου Αθλητικού Κέντρου Χαλανδρίου: 

Συγχαρητήρια για την κατάκτηση του τρίτου Κυπέλλου!!!

Η Διοίκηση του Συλλόγου μας, μετά τον απόηχο και το χαμήλωμα των προβολέων της διοργάνωσης του Final Four Κυπέλλου Γυναικών Βόλεϊ της Ε.Σ.Π.Α.Α.Α, της αγωνιστικής περιόδου 2019-2020, αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει δημόσια και ταυτόχρονα να συγχαρεί τις Αθλήτριες της Γυναικείας Ομάδας Βόλεϊ του Σωματείου μας, την Προπονήτρια κ. Έφη Μαρτσουκάκη, τον Γυμναστή κ. Δημήτρη Διαμαντάρα, τον Φυσιοθεραπευτή κ. Αργύρη Βλαχούτσικο, τον Στατιστικολόγο κ. Άλκη Μπέλο, τον Έφορο κ. Θεοδόση Μαυρίδη και τον Γενικό Αρχηγό της ομάδας μας κ. Βασίλη Καλαντζή, για την κατάκτηση του Κυπέλλου.

Επίσης συγχαίρουμε τις ομάδες που συμμετείχαν και αγωνίστηκαν στην ημιτελική και τελική φάση του Final Four, οι οποίες ήταν: Α.Ε «Αθηνά» Μαγκουφάνας 2004, Α.Ε Γκράβας, Γ.Σ Γλυκών Νερών.

Οι φίλαθλοι του Αθηναϊκού Βόλεϊ, που βρέθηκαν στο κλειστό γυμναστήριο των Γλυκών Νερών, παρακολούθησαν τρία ανταγωνιστικά παιχνίδια με ανατροπές, έντονη αγωνία και εναλλαγές συναισθημάτων.

Επίσης οφείλουμε να συγχαρούμε τον Σύλλογο Γ.Σ Γλυκών Νερών για την άρτια διοργάνωση και για το ανεξάντλητο μεράκι που κατέθεσαν στο διήμερο διεξαγωγής των αγώνων.

Με την ολοκλήρωση της διοργάνωσης του Final Four, δόθηκε η δυνατότητα στο Σωματείο μας να τιμήσει τον Σύλλογο του Γ.Σ Γλυκών Νερών, με αναμνηστική πλακέτα για τη συμπλήρωση των 30 ετών προσφοράς του στον ερασιτεχνικό αθλητισμό, αλλά και για την ανάληψη της διοργάνωσης του Κυπέλλου. Ο Γενικός Αρχηγός της ομάδας βόλεϊ Γυναικών του Συλλόγου μας κ. Βασίλης Καλαντζής απένειμε την τιμητική πλακέτα στον Πρόεδρο του Γ.Σ Γλυκών Νερών κ. Άγγελο Τάσχο.

Με την ίδια ευκαιρία, ο Γενικός Γραμματέας του Π.Α.Κ Χαλανδρίου κ. Γιάννης Ιγνατιάδης συνοδευόμενος από τον Αντιπρόεδρο κ. Νίκο Σκιαδά, βράβευσαν με τιμητική πλακέτα την κ. Σοφία Πική, για την πολυετή προσφορά της στο Αθηναϊκό Βόλεϊ, με την ιδιότητα της Προέδρου του Γ.Σ. Γλυκών Νερών αλλά και του μέλους του Δ.Σ της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης, και κυρίως για την πολύτιμη συνεργασία που είχαμε επί σειρά ετών στο Π.Α.Κ Χαλανδρίου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τη διοργάνωση τίμησε όλο το διήμερο με την παρουσία του ο Δήμαρχος Παιανίας και Γλυκών Νερών κ. Ισίδωρος Μάνδης.

Κλείνοντας, η Διοίκηση του Σωματείου μας εκφράζει την εκτίμηση και τις ευχαριστίες της στους υποστηρικτές της ομάδας βόλεϊ Γυναικών, αλλά και στους ακούραστους φιλάθλους που βρίσκονται διαρκώς στο πλευρό των προσπαθειών της ομάδας μας.

Ευχαριστούμε όλες τις αθλήτριες της ομάδας μας, ανεξάρτητα από τον χρόνο συμμετοχής τους, που συνέβαλλαν καθοριστικά να φτάσει το Π.Α.Κ Χαλανδρίου για άλλη μια χρονιά στον τελικό του Final Four και να κατακτήσει το τρόπαιο, που αποτελεί το τρίτο στην ιστορία του θεσμού του Κυπέλλου της Ε.Σ.Π.Α.Α.Α.

Τα συγχαρητήριά μας ανήκουν στις παρακάτω αθλήτριες:

Αρμάου Ρόζα, Βαρότση-Μαμίτση Ελένη, Βελισσάρη-Λυμπερίδου Μαρία, Γρηγοράτου Κωνσταντίνα-Μαρίνα, Δορμπαράκη Αγγελική-Ναταλία, Ιμπραχήμ Νάντια, Μαυράκου Στεφανία, Μιχαηλίδη Κωνσταντίνα, Νίκα Χριστίνα, Παπαθανάση Κατερίνα, Πασιαλή Χριστίνα, Πετροπούλου Δήμητρα-Ισιδώρα, Στεβάνοβιτς Νάντια και Στεργάκου-Νέλσον Ντενίς.

Κορίτσια σας ευχαριστούμε για τη χαρά και τη συγκίνηση που μας προσφέρατε.

 


Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.