Σάββατο, 20 Απριλίου 2024 12:37

Πανηγυρική πρόκριση των Νέων Γυναικών του Νηρέα Χαλανδρίου με νίκη επί του Ολυμπιακού

Με πανηγυρικό τρόπο πήρε την πρόκριση στην Τελική φάση του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης Νέων Γυναικών η ομάδα του Νηρέα Χαλανδρίου, με την ολοκλήρωση των αγώνων του Β’ Ομίλου Αττικής της Α’ φάσης της διοργάνωσης το Σάββατο (18/1). Με τους αγώνες αυτούς συμπληρώθηκε και το παζλ των οκτώ ομάδων της Τελικής φάσης.

Τα κορίτσια του Νηρέα επιβλήθηκαν στον τελευταίο και πιο σημαντικό αγώνα του Ομίλου, με 10-8 επί του Ολυμπιακού, το βράδυ του Σαββάτου (18/1), στο Εθνικό κολυμβητήριο Πειραιά “Π. Καπαγέρωφ” και προκρίθηκαν ως 1ες στην τελική βαθμολογία του Ομίλου (ο Ολυμπιακός προκρίθηκε ως 2ος).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΝΗΡΕΑΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ 8-10

Οκτάλεπτα: 1-2, 3-5, 3-3, 1-0.

Η σύνθεση και τα γκολ του Νηρέα: Λάζαρη, Παπατριανταφύλλου, Μέμμου, Μαντουδιώτη, Τριχά 6, Κοτσάφτη, Τορνάρου Σ. 1, Μπόβαλη 1, Κοβάτσεβιτς Ν., Πάτερου, Κάσσαρη 2, Αγγελίδη, Κοβάτσεβιτς Ύρ., Ρουσάκη, Παναγιώτι.

Στον άλλον αγώνα του Σαββάτου: Ολυμπιακός - Ηλυσιακός 21-2.

Θυμίζουμε ότι την προπερασμένη Παρασκευή (10/1), για τον ίδιο Όμιλο, ο Νηρέας Χαλανδρίου είχε νικήσει 21-2 τον Ηλυσιακό.

Η Βαθμολογία (Τελική):

1. Νηρέας Χαλανδρίου   6
2. Ολυμπιακός   3
……………………………………
3. Ηλυσιακός   0

Σ.Σ.: Ο Ιωνικός αποσύρθηκε από το πρωτάθλημα.

Η Τελική φάση του πρωταθλήματος Νέων Γυναικών θα διεξαχθεί 25-27 Ιουνίου. Η κλήρωση της Τελικής φάσης θα γίνει την Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου στις 11:30 στα γραφεία της ΚΟΕ.

Πηγή: nireashal.gr


Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.