Σάββατο, 20 Απριλίου 2024 09:19

Δεν τα κατάφερε η ΑΕ Χαλανδρίου με τον Άρη Καλαμακίου

Άρης Καλαμακίου - Α.Ε. Χαλανδρίου 3-2

Τα γκολ των Γιώργου Καγιώργη 27′ & Γιώργου Γαλανόπουλου (πέναλτι 60′) δεν ήταν αρκετά για να δώσουν τη νίκη στην Αθλητική Ένωση Χαλανδρίου. Η κακή εμφάνιση και τα πολλά λάθη που εκμεταλλεύτηκε ο αντίπαλος, στέρησαν από την ομάδα 3 πολύτιμους βαθμούς.

Συνεχίζουμε όλοι μαζί.
Μια πόλη - Μια ομάδα - Μια οικογένεια
Χαλάνδρι στα εύκολα ...Χαλανδράρα στα δύσκολα !!!

Αναλυτικά το παιχνίδι:

Στο 10’ ο Γιούσεφ με προβολή έκοψε το σουτ του Κατσιούλη σε κόρνερ. Στο κόρνερ η άμυνα του Άρη αντέδρασε γρήγορα έκοψε την μπάλα βγήκε στην αντεπίθεση και με ωραίο συνδυασμό του Κουρή με τον Τζάη ο τελευταίος με πλασέ άνοιξε το σκορ. Στο 27΄το Χαλάνδρι ισοφάρισε με προβολή του Καγιώργη μετά από παράλληλη μπαλιά του Πατσιαβούρα μέσα στην περιοχή. Πριν προλάβουν να κοπάσουν οι πανηγυρισμοί, ο Άρης αιφνιδίασε για δεύτερη φορά τους φιλοξενούμενους και με τον Βούζα να εκτελεί εξαιρετικά φάουλ σημείωσε το 2-1.

Στο 53’ ο Λάμπρου δοκίμασε σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή με την μπάλα να φεύγει λίγο άουτ. Στο 60’ ο Κατσιούλης ανατράπηκε μέσα στην περιοχή από τον Λιάτο με τον διαιτητή να σφυρίζει πέναλτι, το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Γαλανόπουλος ισοφαρίζοντας σε 2-2. Στο 66’ ο Κατσιούλης με το κεφάλι άλλαξε την πορεία της μπάλας μετά από εκτέλεση φάουλ στου Βαζέχα στέλνοντάς την άουτ. Στο 74’ ο Πελεκάσης μετά από βαθιά μπαλιά πρόλαβε την έξοδο του Διαμαντάρα και με το κεφάλι έστειλε την μπάλα για τρίτη φορά στα δίχτυα σημειώνοντας το τελικό 3-2.

ΑΡΗΣ ΚΑΛΑΜΑΚΙΟΥ: Σιγάλας, Γιούσεφ, Φιλόπουλος, Πετρίδης (81’ Σφυρίδης), Λιάτος, Τσερεμέγκλης, Κιουρανάκης (64’ Πελεκάσης), Βασιλειάδης, Τζάης (46’Δημάκης), Βούζας (86’ Γονίδης) , Κουρής.

Α.Ε. ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ (Γιώργος Αθανασιάδης): Διαμαντάρας Δ., Μπέης Κ. (72’ Πολυτραμής Γ.), Λάμπρου Κ., Γαλανόπουλος Γ., Δημόπουλος Ν., Παπαμανώλης Μ. (53’ Κανέλλος Σ.), Λουκάς Ν., Καγιώργης Γ., Πατσιαβούρας Δ. (58’ Καλογήρου Μ.), Κατσιούλης Α., Βαζέχα Α.

Επόμενη αγωνιστική αντιμετωπίζουμε τον Φοίνικα Περιστερίου στο γήπεδο Χωράφας.

Πηγή: halandrifc.gr

 


Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.