Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024 06:44

Aσημένιο μετάλλιο για τις Νεάνιδες του Νηρέα Χαλανδρίου

Τη δεύτερη θέση κατέκτησε ο Νηρέας Χαλανδρίου στην Τελική φάση του πρωταθλήματος Νεανίδων, καθώς γνώρισε την ήττα από τον ΝΟ Βουλιαγμένης με 11-8, στον τελικό της διοργάνωσης, που είχε αναβληθεί την περασμένη Κυριακή και έγινε τελικά την Πέμπτη (6/8) το βράδυ στο κολυμβητήριο του Λαιμού.

Είναι χαρακτηριστικό ότι ο Νηρέας προηγήθηκε με 6-4 στα μέσα του τρίτου οκτάλεπτου, αλλά στη συνέχεια τα κορίτσια σαν να έπαθαν μπλακ άουτ και η Βουλιαγμένη με ένα σερί 7-0 έκανε την ανατροπή, προηγήθηκε με 11-6 και έφτασε στη νίκη με το τελικό 11-8.

Αυτό, φυσικά, δεν μειώνει σε τίποτα την πολύ καλή πορεία που έκανε και φέτος αυτή η ομάδα, η οποία πέρυσι είχε αναδειχτεί πρωταθλήτρια και επιβεβαιώνει τη σπουδαία δουλειά που γίνεται στα τμήματα υποδομής του συλλόγου, ενώ φέτος οι περισσότερες από τις κοπέλες αυτής της ομάδας κατέκτησαν το πρωτάθλημα με τη Νέων Γυναικών.

Ο Τελικός: ΝΗΡΕΑΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ - ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ 8-11

Οκτάλεπτα: 1-2, 2-2, 3-4, 2-3.

ΝΗΡΕΑΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ (Ευτυχία Καραγιάννη): Αρβανιτάκη, Παναγιώτι, Κοβάτσεβιτς 1, Μαντουδιώτη, Τριχά 1, Κοτσάφτη, Τορνάρου Σ. 2, Μπόβαλη 1, Ρουσάκη, Πάτερου, Κάσσαρη 1, Αγγελίδη 2, Γεωργούση, Κονταλέξη, Κανελλοπούλου.

ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ (Αντιόπη Μελιδώνη): Μαυρωτά Λ., Καϊάφα, Καλογεροπούλου, Σάντα 4, Μουστακαρία 3, Τσιμάρα Ευδ. 2, Καλαϊτζή 1, Καπνίση, Πάγκαλου, Ανδρεάδη, Τσιμάρα Ευφ. 1, Γαρδέρη, Μάμαλη, Χέλμη, Πιοβάν.

ΟΜΑΔΑ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ

Από την Παρασκευή (7/8) έως και την Κυριακή (9/8), εξάλλου, η ομάδα υδατοσφαίρισης Κορασίδων του Νηρέα Χαλανδρίου αγωνίζεται στην Τελική φάση του αντίστοιχου πρωταθλήματος με στόχο τη διάκριση.

Πηγή: nireashal.gr

 


Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.