Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024 11:56

Συνεχίζονται οι εγγραφές στο ΠΑΚ Χαλανδρίου

Ξεκίνησαν την Τρίτη 1η Σεπτεμβρίου 2020 και συνεχίζονται οι εγγραφές για τα τμήματα Ακαδημιών του Π.Α.Κ. Χαλανδρίου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Συλλόγου:

Όσα παιδιά ενδιαφέρονται και επιθυμούν να εγγραφούν για πρώτη φορά στα τμήματα των Ακαδημιών μας και συγκεκριμένα στα αθλήματα του Μπάσκετ, του Βόλεϊ και της Άρσης Βαρών, μπορούν να επικοινωνούν στο τηλέφωνο: 210-6717300 και στο e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή να έρθουν σε προσωπική επικοινωνία μαζί μας, στο γραφείο του Συλλόγου μας, που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Κυδωνίας 18 & Μεθώνης, Τ.Κ. 152 31 Χαλάνδρι, έναντι του κλειστού γυμναστηρίου «Μάρκος Παπαδάκης».

Στα τμήματα Ακαδημιών του Συλλόγου μας, γίνονται δεκτά όλα τα παιδιά ηλικίας από 6 μέχρι 15 ετών, ενώ θα λειτουργήσουν Προσχολικά τμήματα και τμήματα Ενηλίκων.

Τα απαραίτητα δικαιολογητικά εγγραφής είναι:

  1. Συμπλήρωση εντύπου αιτήσεως εγγραφής (παραλαβή από τη Γραμματεία του Συλλόγου).
  2. Προσκόμιση Ιατρικής βεβαίωσης, από Καρδιολόγο όταν το παιδί είναι άνω των 13 ετών, από Παθολόγο ή Παιδίατρο όταν το παιδί είναι κάτω των 13 ετών, με την επισήμανση ότι το παιδί είναι υγιές και δύναται να συμμετέχει σε τμήματα άθλησης. Η βεβαίωση πρέπει να είναι πρόσφατη και πρωτότυπη ή φωτοτυπία και όχι πέραν του τριμήνου.
  3. Προσκόμιση πρωτότυπου Πιστοποιητικού Γεννήσεως ή φωτοαντίγραφο Αστυνομικής Ταυτότητας όταν το παιδί είναι άνω των 12 ετών.
  4. Προσκόμιση τεσσάρων μικρών, ίδιων φωτογραφιών.

Το ωράριο λειτουργίας της Γραμματείας του Συλλόγου μας, από τη Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου 2020, είναι:

  • Καθημερινά: 17:00-21:00 (εκτός Πέμπτης)
  • Σάββατο: 10:00-14:00

Παραμένουμε στη διάθεσή σας για κάθε πληροφορία.

Από τη Διοίκηση του Π.Α.Κ. Χαλανδρίου

Κυδωνίας 18 & Μεθώνης, 152 31 Χαλάνδρι
τηλ. 210-6717300
e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Facebook: Πρότυπο Αθλητικό Κέντρο Χαλανδρίου.

 


Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.