Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies όπως αυτή περιγράφεται στην πολιτική των cookies.

 για Νewsletter    

Εκτύπωση

700 κιλά χρυσαφικά, διαμάντια και 100.000 ευρώ σε δύο διαμερίσματα στο Χαλάνδρι!

on .

klopimaia

Κατασχέθηκαν σε δύο διαμερίσματα στο Χαλάνδρι πάνω από 700 κιλά χρυσαφικά, ασημικά και κοσμήματα, ανάμεσά τους ρολόγια, δαχτυλίδια, σταυροί και άλλα.

Πάνω από 700 κιλά χρυσαφικά και ασημικά, κοσμήματα, αλλά και μεγάλη ποσότητα διαμαντιών εντόπισαν οι αστυνομικοί σε δύο διαμερίσματα στο Χαλάνδρι.

Τα συγκεκριμένα διαμερίσματα αποτελούσαν την κρυψώνα για τα μέλη της εγκληματικής οργάνωσης που είχαν συλληφθεί τον Δεκέμβριο του 2016, που έκανε εκατοντάδες κλοπές και ληστείες σε διάφορες περιοχές της Αττικής.

Οι αστυνομικοί του τμήματος Ασφαλείας Αμαρουσίου βρήκαν επίσης πάνω από 100.000 ευρώ σε μετρητά.

Ολα αυτά, τα είχε κρύψει σε διάφορους χώρους των διαμερισμάτων ο 43χρονος Ελληνας που είχε συλληφθεί στις 16 Ιουνίου. Μαζί του την ίδια ημέρα είχε συλληφθεί και μία 40χρονη. Οι δυο τους διατηρούσαν ενεχυροδανειστήρια -δύο από αυτά στο Μενίδι- και διέθεταν για ρευστοποίηση στην αγορά κοσμήματα που προέρχονται από τη δράση των δύο εγκληματικών οργανώσεων αλλά και από τη δράση άλλων κακοποιών του κοινού ποινικού δικαίου.

Οι αστυνομικοί του τμήματος Αμαρουσίου εντόπισαν κρυμμένα μέσα στα δύο διαμερίσματα ρολόγια, δαχτυλίδια, σταυρούς, αντικείμενα που εκτιμούν ότι προέρχονται από κλοπές σε σπίτια ανυποψίαστων πολιτών, όχι μόνο στην Αττική, αλλά και σε ολόκληρη τη χώρα.

Πηγή: www.thetoc.gr