Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies όπως αυτή περιγράφεται στην πολιτική των cookies.

 για Νewsletter    

Εκτύπωση

Καλή σχολική χρονιά από την Ένωση Γονέων Χαλανδρίου

on .

fShare
0

enwshsyllogwngonewnmathitwnxalandriou

Μήνυμα της Ένωσης Συλλόγων Γονέων Μαθητών Χαλανδρίου με αφορμή τη νέα σχολική χρονιά 2017-2018:

Σε λίγες ώρες θα χτυπήσει το πρώτο κουδούνι της νέας σχολικής χρονιάς και τα σχολεία θα ζωντανέψουν πάλι με τις χαρούμενες φωνές των παιδιών μας….

Η Ένωση Γονέων Χαλανδρίου εύχεται σε όλη την σχολική κοινότητα - μαθητές, γονείς, εκπαιδευτικούς, βοηθητικό προσωπικό - μια Καλή και Δημιουργική Σχολική Χρονιά με δύναμη και υγεία. Παρ’ όλες τις αντιξοότητες με τις οποίες ξεκινάει και η φετινή χρονιά, ας προσπαθήσουμε όλοι μαζί ώστε το σχολείο να είναι ένα εργαστήρι κατάκτησης γνώσης, πολιτισμού, ελπίδας, χαράς και αλληλεγγύης για όλη την κοινωνία.

Σε αυτό το νέο ξεκίνημα, ευχόμαστε στους μαθητές και τις μαθήτριες η καινούργια σχολική χρονιά να είναι γεμάτη με δημιουργικότητα, πρόοδο και ευτυχισμένες σχολικές στιγμές. Ιδιαίτερα στους μαθητές της Γ΄ Λυκείου, που σε λίγους μήνες θα αποχαιρετίσουν οριστικά τα θρανία, ευχόμαστε να έχουν δύναμη στις δυσκολίες που θα αντιμετωπίσουν και κάθε επιτυχία στην εκπλήρωση των στόχων τους!

Στους γονείς ευχόμαστε αισιοδοξία και κουράγιο στην προσπάθειά τους να αντιμετωπίσουν τη σκληρή καθημερινότητα, δύναμη ώστε να στηρίξουν τα όνειρα των παιδιών τους και να τους προσφέρουν ένα καλύτερο μέλλον.

Καλωσορίζουμε τους νέους Διευθυντές και ευχόμαστε σε όλη την εκπαιδευτική κοινότητα να έχουν τη δύναμη, το όραμα και την έμπνευση ώστε να ανταποκριθούν στον ιδιαίτερα σημαντικό για τα παιδιά μας ρόλο τους. Οι γονείς θα συνεχίσουμε να παλεύουμε μαζί τους για τη βελτίωση των συνθηκών εκπαίδευσης, ώστε να επιτελέσουν το έργο τους και να καταστήσουν τη μάθηση μια πιο ουσιαστική και ενδιαφέρουσα βιωματική, διερευνητική και επικοινωνιακή διαδικασία.

Μέσα στις δύσκολες κοινωνικές συνθήκες που βιώνει η χώρα αλλά και ο καθένας από μας, η Παιδεία, ο πιο ζωτικός χώρος πολιτισμού και προόδου της κοινωνίας μας, μας έχει ανάγκη Όλους Μαζί. Η Ένωση Γονέων Χαλανδρίου θα βρίσκεται δίπλα στη σχολική κοινότητα και σε συνεργασία με τους Συλλόγους Γονέων αλλά και τα Συνδικαλιστικά Όργανα των Εκπαιδευτικών, θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε για να είναι τα σχολεία μας αξιοπρεπή, τα παιδιά μας να έχουν ίσες ευκαιρίες και την παιδεία που δικαιούνται για ένα καλύτερο αύριο.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Συλλόγων Γονέων Μαθητών Δήμου Χαλανδρίου