Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024 11:41

Λαμπερή στις γιορτές; Έλα στο Ινστιτούτο Αισθητικής Μαραγκουδάκη στο Χαλάνδρι!

beaute

Το νέο μηχάνημα CRYOTECH PLUS στο Ινστιτούτο Ιατρικής Αισθητικής Μαραγκουδάκη στο Χαλάνδρι ήρθε να καλύψει όλες τις ανάγκες σας για λιποδιάλυση, τοπικό πάχος και σύσφιξη ΑΜΕΣΑ, ΓΡΗΓΟΡΑ, ΑΝΩΔΥΝΑ.

Οι επιλογές αυτού του τεχνολογικού πρωτοποριακού μηχανήματος πολλαπλές: CAVITATION, CRYOLIPOLISIS, RF, LIPOLASER. 

Η κάθε μία επιλογή δίνει λύση άμεσα σε οποιοδήποτε πρόβλημα και ο συνδυασμός αυτών των επιλογών στοχεύει στην αρμονική βελτίωση ολόκληρου του σώματός σας.

Σας προσκαλούμε, λοιπόν, πάντα με αμείωτο ενδιαφέρον για τις προσταγές της τεχνολογίας, αλλά κυρίως τις προσωπικές ανάγκες και δυνατότητες, να επικοινωνήσετε μαζί μας για να κλείσετε το ραντεβού σας!!

Ποιοί είμαστε

Εδώ και 50 χρόνια από την ίδρυση του ινστιτούτου, δίνουμε λύσεις πέραν της συμβατικής αισθητικής και για αυτό τον λόγο, έχουμε τη χαρά και την τιμή να απολαμβάνουμε την εμπιστοσύνη και την εκτίμηση των πελατισσών μας, όλα αυτά τα χρόνια.

Είμαστε μια ομάδα πτυχιούχων αισθητικών (ΤΕΙ Αθηνών) που εργάζεται για εσάς χρησιμοποιώντας ό,τι πιο εξελιγμένο από άποψη τεχνολογίας και κοσμετολογίας υπάρχει, και συνεργάζεται με τον γιατρό μας, σεβόμενη το πρόβλημά σας και θέτοντας, από κοινού, τους στόχους.

Το Ινστιτούτο Ιατρικής Αισθητικής Μαραγκουδάκη στο Χαλάνδρι, προσφέρει στις αναγνώστριες του Myxalandri.gr για τη Χριστουγεννιάτικη περίοδο, 30% έκπτωση σε όλες τις παρεχόμενες υπηρεσίες.

Ινστιτούτο Ιατρικής Αισθητικής Μαραγκουδάκη
Κώστα Βάρναλη 13, Χαλάνδρι (χάρτης)
τηλ. 210-6824575, 210-6890855
e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
site: www.maragkoudakis.gr
facebook: Ινστιτούτα Ιατρικής Αισθητικής Μαραγκουδάκη

 


Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.