Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024 12:57

Η Ένωση Παλαιών Προσκόπων Χαλανδρίου έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα της

palaioi proskopoi xalandriou pita

Την Κυριακή 28 Ιανουαρίου 2018 πραγματοποιήθηκε στο Πνευματικό Κέντρο του Ιερού Ναού Αγίου Νικολάου Χαλανδρίου, η εκδήλωση της Ένωσης Παλαιών Προσκόπων Χαλανδρίου, για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Βασιλόπιτας.

Παρέστησαν ο αντιδήμαρχος κος Δ. Χριστουλάκης, ο δημοτικός σύμβουλος και π. δήμαρχος Χαλανδρίου κος Γ. Κουράσης, ο π. δήμαρχος Χαλανδρίου κος Γ. Ζαφειρόπουλος, η δημοτική σύμβουλος κα Ε. Κατούφα, ο δημοτικός σύμβουλος κος Κ. Αγγελής, ο δημοτικός σύμβουλος κος Ι. Λαδόπουλος, ο πρόεδρος του Δ.Σ. του Σ.Ε.Π. κος Ι. Κανέτης, ο Υ.Δ. της Κ.Ε.Π.Π.Ε. κος Ι. Ανδριόπουλος, ο Εφ. Διοικ. της Π.Ε. Αν. Αττικής κος Ι. Στόκας, ο καθηγητής του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου κος Ι. Υφαντόπουλος, ο ναύαρχος ε.α. κος Μ. Δημητρίου, καθώς και πλήθος αδελφών Προσκόπων και φίλων της Ένωσης.

palaioi proskopoi xalandriou pita 2

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης απονεμήθηκε το βραβείο «Δ. Σταυρόπουλος» στην κα Μ. Κανατσούλη, για την πολυετή προσφορά της, τιμήθηκε η οικογένεια του εκλιπόντος τοπικού εφόρου Ν. Ταβουλαρέα και οι Πρόσκοποι που εισήχθησαν στην τριτοβάθμια εκπαίδευση το 2017.

Παράλληλα γιορτάστηκε και η επέτειος για τα 90 χρόνια Προσκοπισμού στο Χαλάνδρι (1927-2017), με ομιλίες από Παλαιούς Προσκόπους που στελέχωσαν από τη δεκαετία του ’50 μέχρι πρόσφατα τα Προσκοπικά Συστήματα του Χαλανδρίου και μοιράστηκαν, με συγκίνηση και νοσταλγία τα βιώματά τους με το κοινό.

Η Ένωση Παλαιών Προσκόπων Χαλανδρίου, στην ανακοίνωσή της, ευχαριστεί τον Ι.Ν. Αγίου Νικολάου και τον πατέρα Σπυρίδωνα, για τη φιλοξενία και την ευγενική παραχώρηση της αίθουσας εκδηλώσεων, τον αδελφό Πρόσκοπο κο Ι. Ιντζεγιάν, για τη βοήθειά του στις ξυλοκατασκευές και τον αρχηγό του 3ου Σ.Ν. Χαλανδρίου, κο Δ. Μαθιόπουλο, για την εργασία του στο ιστορικό αρχείο. Ευχαριστεί επίσης θερμά όσους παραβρέθηκαν και εύχεται σε όλους μια δημιουργική χρονιά, με υγεία, αγάπη και προσφορά.

palaioi proskopoi xalandriou pita 3

 


Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.