Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies όπως αυτή περιγράφεται στην πολιτική των cookies.

 για Νewsletter    

Εκτύπωση

Επιτάφιος "μετ' εμποδίων" στο Χαλάνδρι

on .

epitafios xalandri

Έντονος εκνευρισμός επικράτησε τη Μεγάλη Παρασκευή κατά τη διάρκεια της περιφοράς του Επιταφίου, εξαιτίας της κυκλοφορίας των οχημάτων στην Ανδρέα Παπανδρέου στο Χαλάνδρι, όπως μας ενημέρωσαν αναγνώστες του Myxalandri.gr.

Η Φιλαρμονική, ο Επιτάφιος και ο κόσμος περίμεναν στην πλατεία Δούρου ένα δεκάλεπτο, μέχρι να διακοπεί και πάλι η κυκλοφορία των οχημάτων και να συνεχιστεί ομαλά η περιφορά του Επιταφίου. 

Ακολουθούν τα μηνύματα των αναγνωστών μας και σχετικό video:

"Την ώρα που περιμέναμε να περάσει ο Επιτάφιος από την Ανδρέα Παπανδρέου, έξω από τον Ευριπίδη, άρχισαν να έρχονται πολλά αυτοκίνητα στο δρόμο. Πέρασαν 2 λεωφορεία, 2 τρόλεϊ και πολλά ΙΧ. Η τροχαία προφανώς δεν κράτησε κλειστό τον δρόμο, με αποτέλεσμα ο κόσμος με τα κεριά στα πεζοδρόμια να «υποδέχεται» αντί για τον Επιτάφιο το κυκλοφοριακό χάος.
Αστυνομία του Χαλανδρίου πού στο καλό ήσουν; Μήπως κυνηγούσατε τους Ρουβίκωνες;

Γ.Γ."

epitafios xalandri 2

"Τα θερμά μου συγχαρητήρια στην δημοτική αρχή της πόλης μας και στην αστυνομία επίσης για την άψογη τέλεση της λιτανείας του Επιταφίου. Εντάξει περιμέναμε μόνο 10 λεπτά στην πλατεία Δούρου. Κάποιος υπεύθυνος να σταματήσει την κυκλοφορία στην πλατεία Χαλανδρίου για να περάσει ο επιτάφιος;
Μπάααα ψιλά γράμματα... 

Κ.Τ."