Τρίτη, 16 Απριλίου 2024 12:55

Επιτυχημένη η Εβδομάδα Οδικής Ασφάλειας στον Δήμο Λυκόβρυσης-Πεύκης

agwgh peykh

Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η Εβδομάδα Οδικής Ασφάλειας στον Δήμο Λυκόβρυσης-Πεύκης (από Δευτέρα 23/4 μέχρι Παρασκευή 27/4), στο πλαίσιο του Προγράμματος Κυκλοφοριακής Αγωγής, που διοργανώνει ο Σύνδεσμος για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη (21 ΟΤΑ) σε συνεργασία με τον Ι.Ο.Α.Σ. 

Το συγκεκριμένο πρόγραμμα περιελάμβανε καθημερινές, ενημερωτικές ομιλίες από ειδικούς, στα σχολεία του Δήμου Λυκόβρυσης-Πεύκης, σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας, Πάνος Μυλωνάς, καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας.

agwgh peykh 3

Συγκεκριμένα, πραγματοποιήθηκαν ομιλίες:

  • Την Δευτέρα 23/4, στο 2ο Λύκειο Πεύκης
  • Tην Τρίτη 24/4, στο 3ο & 4ο Δημοτικό Πεύκης
  • Την Τετάρτη 25/4, στο 1ο Γυμνάσιο Πεύκης
  • Την Πέμπτη 26/4, στο 1ο & 2ο Δημοτικό και στο 2ο Γυμνάσιο Πεύκης
  • Την Παρασκευή 27/4, στο 2ο Δημοτικό Λυκόβρυσης

Η κορύφωση της Εβδομάδας Οδικής Ασφάλειας έγινε την Παρασκευή 27/4 από τις 9:00 μέχρι τις 14:00, στο προαύλιο του Ι.Ν. Αγ. Παντελεήμονα όπου υπήρχαν προσομοιωτές ανατροπής και πρόσκρουσης και δόθηκε η δυνατότητα στους μαθητές των σχολείων του Δήμου Λυκόβρυσης-Πεύκης να κάνουν βιωματική εκπαίδευση.

agwgh peykh 2

Στον χώρο της επίδειξης βρέθηκε ο δήμαρχος Λυκόβρυσης-Πεύκης Τάσος Μαυρίδης που ευχαρίστησε τον Σ.Β.Α.Π. για το έργο του, ο πρόεδρος του Σ.Β.Α.Π. κ. Γιώργος Κουράσης που ευχαρίστησε τον δήμαρχο για την άψογη συνεργασία του Συνδέσμου με τον Δήμο Λυκόβρυσης-Πεύκης. Επίσης, παραβρέθηκαν ο πρώην δήμαρχος της Πεύκης και Γ.Γ. του Σ.Β.Α.Π. κ. Παύλος Καμάρας, ο δημοτικός σύμβουλος και μέλος του Δ.Σ. του Σ.Β.Α.Π. κ. Γιάννης Θεοδωρακόπουλος. Την ευθύνη της εκδήλωσης εκ μέρους του Δήμου είχαν ο αντιδήμαρχος Παιδείας κ. Νίκος Γκαραβέρας και η προϊσταμένη του Τμήματος Παιδείας κυρία Σταυρούλα Τράνακα. Συνεργάστηκαν και έδωσαν το παρόν οι διευθυντές, οι καθηγητές και οι δάσκαλοι των σχολείων του Δήμου.

kykloforiaki mavridis

 


Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.