Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024 07:02

Με συμβολικό τρόπο έκλεισε την προεκλογική του εκστρατεία ο Γιώργος Κουράσης

kourashs 30 5 f2

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Στην τελική ευθεία...

Με τον δικό του συμβολικό τρόπο, ο υποψήφιος Δήμαρχος Χαλανδρίου Γιώργος Κουράσης κορύφωσε την προεκλογική του εκστρατεία, την Πέμπτη 30 Μαΐου. Αντί κεντρικής ομιλίας, όπως συνηθίζεται, επέλεξε να προσκαλέσει τους συνεργάτες του, υποψήφιους Δημοτικούς Συμβούλους του Συνδυασμού "Χαλάνδρι σε Δράση", εθελοντές της προεκλογικής περιόδου, εκλογικούς αντιπροσώπους του Συνδυασμού, παλαιούς Δημοτικούς Συμβούλους, καθώς και φίλους συνυποψήφιους άλλων Συνδυασμών και να τους ευχαριστήσει για την προσφορά τους όλο αυτό το διάστημα.

Σε μια βραδιά αποφόρτισης, από την ένταση των ημερών, ο Γιώργος Κουράσης και η ομάδα του είχαν τη δυνατότητα να ανταλλάξουν απόψεις με όλους τους παρευρισκόμενους και να μεταδώσουν το μήνυμα της αισιοδοξίας, το μήνυμα της νίκης, αλλά και το μήνυμα της επαγρύπνησης, εν όψει του δεύτερου γύρου των Δημοτικών εκλογών. Η επιλογή αυτή, είχε επιπλέον έναν ακόμη δυνατό συμβολισμό, να "ζωντανέψει" την πολύπαθη και μαραζωμένη, τα τελευταία χρόνια, πλατεία Χαλανδρίου. Έτσι ήταν το "clock" το μοναδικό ανοικτό cafè της πλατείας, που στρατηγικά επέλεξε ο Γιώργος Κουράσης, να σηκώσει το βάρος της δικής του πρωτοβουλίας.

Μεταξύ πολλών φίλων που έδωσαν το παρόν και πέρασαν τα σαφή μηνύματα της ενότητας της παράταξης και της νίκης ήταν οι δύο Αντιπρόεδροι της Ν.Δ. Άδωνις Γεωργιάδης και Κωστής Χατζιδάκης, οι Βουλευτές Νίκη Κεραμέως και Ζωή Ράπτη, οι υποψήφιοι Βουλευτές Σάκης Ιωαννίδης, Μανώλης Γραφάκος, Φώτης Καρύδας, Μαριάνθη Καφεντζή και Νίκος Κωστόπουλος.

kourashs 30 5 f1

kourashs 30 5 f3

 


Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.