Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024 07:34

Συνάντηση του Συλλόγου Ρεματιάς Χαλανδρίου με τον ΣΠΑΠ

sos rematia spap

Στις 13 Ιουνίου 2019 πραγματοποιήθηκε συνάντηση του Συλλόγου Προστασίας Περιβάλλοντος και Ρεματιάς Πεντέλης - Χαλανδρίου με τον ΣΠΑΠ (Σύνδεσμος Δήμων για την Προστασία και Ανάπλαση του Πεντελικού) στα γραφεία του Συνδέσμου στη Νέα Πεντέλη. Από τον ΣΠΑΠ παρευρέθη ο Πρόεδρος κ. Βλάσσης Σιώμος και από τον σύλλογό μας παρευρέθηκαν η πρόεδρος κα. Σμαραγδή, ο αντιπρόεδρος κ. Αργυρόπουλος, η ταμίας κα. Καϊμάκη και το μέλος μας και Πεντελιώτης κ. Γουριώτης. 

Η συζήτηση έγινε σε πολύ καλό κλίμα και ήταν σε μεγάλο βαθμό ενημερωτική για τις δραστηριότητες του Συνδέσμου, τη συνεργασία του με τους Δήμους που συμμετέχουν σε αυτόν και τον τρόπο συμβολής του σε θέματα πυροπροστασίας, κυρίως. Επισημάνθηκαν προβλήματα που υπάρχουν με μεγάλες συσσωρευμένες ποσότητες εύφλεκτου οργανικού υλικού, τον πιθανό τρόπο διαχείρισης και την εποπτεία της περιοχής (πυροφυλάκια).

Επίσης, ζητήθηκε ο σημειακός καθαρισμός και η ανάδειξη δύο σημείων στη Ρεματιά. Διερευνήθηκαν, επίσης, οι δυνατότητες συνεργασίας και συμβολής του ΣΠΑΠ σε αναγκαίες παρεμβάσεις στις οποίος στοχεύει ο σύλλογος (φύτευση στην περιοχή της Φραγκοκλησιάς), προοπτική για την οποία υπάρχει αμοιβαία καλή θέληση.

Το Διοικητικό Συμβούλιο
Συλλόγου Προστασίας Περιβάλλοντος και Ρεματιάς Πεντέλης - Χαλανδρίου 

δεξιά στη φωτό - ο Πρόεδρος του ΣΠΑΠ κ. Β. Σιώμος και η ταμίας του Συλλόγου κα. Καϊμάκη
αριστερά στη φωτό - η πρόεδρος του Συλλόγου κα. Σμαραγδή και ο αντιπρόεδρος κ. Αργυρόπουλος

 


Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.