Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024 22:53

Περιοδεία κλιμακίου του ΚΚΕ στο αμαξοστάσιο και υπηρεσίες του Δήμου Χαλανδρίου

periodeia kke xalandri 2

Σε θετικό κλίμα συνεχίζονται οι καθημερινές περιοδείες υποψηφίων του ΚΚΕ σε τόπους δουλειάς.

Περιοδεία στο αμαξοστάσιο, στο κλειστό γήπεδο «Νίκος Πέρκιζας» και στο κοιμητήριο του Δήμου Χαλανδρίου πραγματοποίησε σήμερα, Δευτέρα 24 Ιουνίου, κλιμάκιο του ΚΚΕ. Στο κλιμάκιο συμμετείχαν, μεταξύ άλλων, οι υποψήφιοι βουλευτές Βόρειας Αθήνας με το ΚΚΕ Χριστίνα Σκαλούμπακα, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και Χρήστος Κασίμης.

Οι υποψήφιοι του ΚΚΕ συζήτησαν με τους εργαζόμενους, καλώντας τους να απορρίψουν τα κάλπικα διλήμματα ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ και να αξιοποιήσουν και τη δική τους πείρα από τους χώρους δουλειάς.

Να αναλογιστούν ότι την επόμενη μέρα των εκλογών με όποια κυβέρνηση και αν προκύψει, όλα τα προβλήματα θα είναι εδώ.

Ανέδειξαν ότι αυτό που πρέπει να απασχολεί σήμερα το λαό είναι πόσο ισχυρό θα είναι το ΚΚΕ την επομένη των εκλογών.

Τόνισαν την ανάγκη να δυναμώσει το ΚΚΕ ώστε να αποτελέσει στήριγμα του εργατικού κινήματος καθώς είναι το μόνο Κόμμα που είναι ικανό να οργανώσει την πάλη για να διεκδικήσουν οι εργαζόμενοι τα δικαιώματά τους, προσθέτοντας ότι η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΚΚΕ κατέθεσε σειρά προτάσεων νόμου και δεκάδες τροπολογίες για την πραγματική ανακούφιση των εργαζομένων τα χρόνια της διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.

Ιδιαίτερη αναφορά έγινε και στις τροπολογίες που κατέθεσε το ΚΚΕ για την παράταση συμβάσεων για την εξυπηρέτηση αναγκών καθαριότητας των κτιρίων των δημόσιων υπηρεσιών, των ανεξάρτητων αρχών, των ΝΠΔΔ, των ΝΠΙΔ και των ΟΤΑ και μετατροπή τους σε αορίστου χρόνου, στην τροπολογία για τα αναδρομικά στους ΟΤΑ, στην εξασφάλιση εργασιακών δικαιωμάτων των εργαζομένων στους Δήμους και την αναγνώριση τυπικών προσόντων διορισμού των εργαζομένων και την κατάταξή τους σε οργανικές θέσεις.

periodeia kke xalandri

 


Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.