Σάββατο, 20 Απριλίου 2024 02:11

Θρασύτατος διαρρήκτης στο Χαλάνδρι "οργώνει" άνετα επί 30 λεπτά (video)

diarriktis-sto-xalandri

Το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας βρίσκεται πλέον στο μικροσκόπιο της Αστυνομίας για τον εντοπισμό του διαρρήκτη

Θρασύτατος ληστής μπήκε σε πολυκατοικία σε ένα από τα κεντρικότερα σημεία του Χαλανδρίου και άρχισε να αδειάζει με χαρακτηριστική άνεση, επί 30 λεπτά, αποθήκη και να φορτώνει πράγματα στο αυτοκίνητό του. Στη συνέχεια, μπήκε με κινηματογραφικό τρόπο στο πατάρι καταστήματος και αφαίρεσε χρήματα. Το OPEN φέρνει στο φως αποκαλυπτικό βίντεο από τη δράση του.

Η ώρα είναι 2:00 τα ξημερώματα και στο κατάστημα πώλησης στρωμάτων επικρατεί, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Αλέξανδρου Καλαφάτη, απόλυτη ησυχία. Κάποια στιγμή τα στρώματα που βρίσκονται ακουμπισμένα στον τοίχο αρχίζουν να κουνιούνται. Πέφτουν κάτω και ένας διαρρήκτης πετάγεται από το πουθενά.

Ο συναγερμός χτυπά και τότε ξεκινά να τρέχει. Ψάχνει με φακό τη σκάλα που οδηγεί στον κάτω όροφο. Αφού τη βρίσκει, πηγαίνει στο χώρο όπου είναι τοποθετημένο το γραφείο με την ταμειακή μηχανή και ένα λάπτοπ. Αρπάζει 1.000 ευρώ, παίρνει στα χέρια τον υπολογιστή και φεύγει από την ίδια πόρτα που συνδέει το πατάρι του καταστήματος με τον κοινόχρηστο χώρο πολυκατοικίας.

Πριν, όμως, μπει στο κατάστημα της λεωφόρου Πεντέλης στο Χαλάνδρι, ο ίδιος διαρρήκτης άδειασε αποθήκη, η οποία βρίσκεται στην πολυκατοικία που συγκοινωνεί με το μαγαζί. Όπως αναφέρει στο OPEN ο ιδιοκτήτης καταστήματος: «Άνοιξε τρεις πόρτες χωρίς να σπάσει καμία».

Το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας βρίσκεται πλέον στο μικροσκόπιο της Αστυνομίας για τον εντοπισμό του διαρρήκτη.  

Πηγή: www.ethnos.gr

 


Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.