Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024 10:22

Συνελήφθησαν τρεις αλλοδαποί για διαρρήξεις και κλοπές από οικίες στο Χαλάνδρι

gadaklopes002 xalandri

Συνελήφθησαν, πρωινές ώρες της 4ης Αυγούστου 2019 στο Χαλάνδρι, από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης, 3 αλλοδαποί, οι οποίοι λίγο νωρίτερα είχαν διαρρήξει διαμέρισμα πολυκατοικίας στην ίδια περιοχή.

Όπως προέκυψε από την έρευνα που διενεργήθηκε από το Τμήμα Ασφαλείας Χαλανδρίου, οι δράστες είχαν συστήσει, από 2μηνου και πλέον, εγκληματική ομάδα με σκοπό τη διάπραξη κλοπών από διαμερίσματα, στα οποία εισέρχονταν πρωινές και απογευματινές ώρες, χωρίς εμφανή ίχνη παραβίασης και αφαιρούσαν χρήματα τιμαλφή και ηλεκτρονικές συσκευές.

Στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, το χρηματικό ποσό των 2.780 ευρώ, τσάντες διαφόρων μαρκών, 2 ρολόγια χειρός, 2 κινητά τηλέφωνα, μία πλαστική κάρτα που χρησιμοποιούσαν σαν διαρρηκτικό εργαλείο, θήκη με διάφορα διαρρηκτικά εργαλεία, Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο καθώς και ένα κλειδί Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτου.

Από την περαιτέρω έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βορειανατολικής Αττικής, εξιχνιάσθηκαν 4 περιπτώσεις διαρρήξεων - κλοπών από οικίες στην περιοχή του Χαλανδρίου.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ενώ ερευνάται η συμμετοχή τους και σε άλλες αξιόποινες πράξεις.

gadaklopes001 xalandri

 

 


Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.