Τετάρτη, 11 Δεκεμβρίου 2019 05:27

Δημοσία δαπάνη η κηδεία του Κώστα Αρβανίτη στον Ι.Ν. Αγ. Νικολάου Χαλανδρίου

arvaniths kwstas mati

Τη βαθιά τους θλίψη και τα θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένεια του συμπολίτη μας Κώστα Αρβανίτη, που έφυγε πρόωρα από τη ζωή, εκφράζουν ο δήμαρχος Χαλανδρίου, Σίμος Ρούσσος, και το Δημοτικό Συμβούλιο, με την ακόλουθη ανακοίνωση:

«Ο Κώστας Αρβανίτης θα μείνει για πάντα στη μνήμη μας για τον σπάνιο χαρακτήρα του και την ανιδιοτελή προσφορά στους συνανθρώπους του. Πέρυσι, στις 23 Ιουλίου, ημέρα της τραγωδίας στο Μάτι, μαζί με τη γυναίκα του Χρύσα, τον γιο του Δημήτρη και τον αιγύπτιο ψαρά Μαχμούντ Μεσάφερ, βγήκαν με το καΐκι στη θάλασσα και έσωσαν περισσότερους από 70 ανθρώπους. Για αυτή τους την πράξη τιμήθηκαν τον περασμένο Σεπτέμβριο από τον Δήμο Χαλανδρίου. Κώστα Αρβανίτη, θα βρίσκεσαι πάντα στις καρδιές μας…».

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης ανακοίνωσε ότι η κηδεία του Κώστα Αρβανίτη θα γίνει δημοσία δαπάνη:

«Ο Κώστας Αρβανίτης ήταν ένα παράδειγμα αλληλεγγύης και η απώλειά του μας γέμισε θλίψη. Η κηδεία του θα γίνει δημοσία δαπάνη, ως ένα δείγμα της ευγνωμοσύνης όλων μας απέναντι στη γενναιότητα που έδειξε το βράδυ της τραγωδίας στο Μάτι, όταν έσωσε 70 συνανθρώπους μας από τη θάλασσα».

H κηδεία του εκλιπόντος θα γίνει την Τρίτη (13/08) στις 17:00 στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Χαλανδρίου.

 


Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.