Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024 05:44

Καλύφθηκαν όλες οι αιτήσεις εγγραφής στα τμήματα Προσχολικής Αγωγής του Δήμου Χαλανδρίου

5os paidikos stathmos

Τη Δευτέρα 26 Αυγούστου 2019 συνεδρίασε το Δημοτικό Συμβούλιο και ενέκρινε τα πρακτικά της Ειδικής Επιτροπής Επιλογής βρεφών και νηπίων για τις εγγραφές στα τμήματα Προσχολικής Αγωγής του Δήμου Χαλανδρίου.

Όπως αναφέρει ο Δήμος Χαλανδρίου στην ανακοίνωσή του, τη φετινή χρονιά ικανοποιήθηκε το σύνολο των αιτήσεων για εγγραφές στους παιδικούς σταθμούς του Δήμου. Έτσι όλα τα νήπια και τα βρέφη, βρήκαν θέση σε δημόσια δομή και μάλιστα δωρεάν στη μεγάλη τους πλειονότητα, μιας και τα τροφεία είναι ανύπαρκτα για όλα τα εισοδήματα κάτω από 25.000 ευρώ.

Το άνοιγμα 3 νέων παιδικών σταθμών, το αντικειμενικό σύστημα μοριοδότησης, οι προσλήψεις 63 νηπιοβρεφοκόμων, η δημιουργία 12 βρεφικών τμημάτων έναντι μηδέν το 2014, η ριζική ανακαίνιση και ο νέος εξοπλισμός των παλαιών κτιρίων είναι μερικές από τις σημαντικές αλλαγές που επιτεύχθηκαν από το 2014.

Λίγες μέρες πριν την έναρξη της νέας θητείας, η κάλυψη του συνόλου των αιτήσεων αποτελεί μια ισχυρή απόδειξη για τις προτεραιότητες και την αποτελεσματικότητα της προσπάθειας της διοίκησης του Δήμου.

Την απόφαση για την κατανομή του συνόλου των παιδιών δεν ψήφισαν η κ. Καρατζά και ο κ. Κασίμης της Λαϊκής Συσπείρωσης, καταλήγει η ανακοίνωση του Δήμου.

Αποτελέσματα εγγραφών βρεφών και νηπίων στους βρεφονηπιακούς σταθμούς του Δήμου Χαλανδρίου

Δείτε τις αποφάσεις της συνεδρίασης  του Δημοτικού Συμβουλίου με τα αποτελέσματα των εγγραφών βρεφών και νηπίων στους βρεφονηπιακούς σταθμούς του Δήμου Χαλανδρίου:

345_2019 Έγκριση πρακτικού της ειδικής επιτροπής επιλογής βρεφών - νηπίων και επαναξιολόγησης τροφείων (α’επιλογή)

346_2019 Έγκριση πρακτικού της ειδικής επιτροπής επιλογής βρεφών - νηπίων και επαναξιολογήσης τροφείων για τη συμπληρωματική εγγραφή (β΄επιλογή)

 


Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.