Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024 17:21

Έλεος με το παρκάρισμα στο Χαλάνδρι

parkarisma papandreou 21 9 2

Με αφορμή την Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας, χθες Σάββατο 21/9 διοργανώθηκε μεγάλη ποδηλατοδρομία 60 περίπου χλμ. από ποδηλατικές ομάδες του Βόρειου Τομέα της Αττικής, η οποία πέρασε από τα 14 Δημαρχεία της Βόρειας Αττικής, συμπεριλαμβανομένου και του Χαλανδρίου. 

Όπως φαίνεται όμως, το αυτί κάποιων ασυνείδητων οδηγών δεν ιδρώνει δυστυχώς. Όσες δράσεις, όσες καταγγελίες κι αν γίνουν, όσα πρόστιμα κι αν επιβληθούν, μυαλό δεν βάζουν και σταθμεύουν τα οχήματά τους όπου τους βολεύει, αγνοώντας τους πεζούς και εμποδίζοντας τη διέλευσή τους.

Στη δυσκολία στην προσβασιμότητα σε πεζοδρόμιο της Ανδρέας Παπανδρέου στο Χαλάνδρι, αναφέρεται ο αναγνώστης του Myxalandri.gr Π.Β., με το ακόλουθο μήνυμά του, που συνοδεύει με χαρακτηριστική φωτογραφία: 

«Έλεος με αυτό το παρκάρισμα στο Χαλάνδρι! Πάμε βόλτα την μπέμπα και με κίνδυνο τη σωματική μας ακεραιότητα βγαίνουμε στην Παπανδρέου με το καρότσι να περάσουμε... Να είστε καλά για όλα που γράφετε, ειδικά την ευαισθητοποίησή σας για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής στην πόλη μας, και για την ενημέρωσή σας... Καλή συνέχεια...».

parkarisma papandreou 21 9

 


Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.