Σάββατο, 20 Απριλίου 2024 11:06

Πιάτσα Καλαμάκι Χαλανδρίου και Τσικνοπέμπτη πάνε μαζί!

"Πιάτσα Καλαμάκι". Ορίστε οι μόνες δύο λέξεις που χρειάζεται να ξέρεις όταν αναζητάς το τέλειο σουβλάκι. Ξεχωρίζει για την ιδανική σχέση ποιότητας - τιμής αλλά και για τις δεκάδες επιλογές κλασικών και πρωτοποριακών γεύσεων.

Όπως ένα τυλιχτό με μοσχαρίσιο μπιφτέκι γεμιστό με παρμεζάνα ή την "Drunk πίτα" με γύρο χοιρινό, πατάτες ντομάτα, σως τσένταρ, μπέικον και Jack Daniel's sauce.

Όπως το τεράστιο και χορταστικό θρακόψωμο... Ένα καρβελάκι ψωμί που ψήνεται στη θράκα γεμάτο με καλαμάκια, λουκάνικα, γύρο, πατάτες, μπιφτέκια, ντομάτα, σως, ό,τι τελοσπάντων στοιχειώνει τα όνειρά σου.

Αν προσθέσουμε τις φρέσκες μαμαδίσιες τηγανητές πατατούλες, τις εντυπωσιακές σαλάτες και τα απίστευτα Burger (best-seller το Piatsa Special) καταλαβαίνεις ότι πρόκειται για ένα κατάστημα που επαναπροσδιορίζει τον ορισμό του ελληνικού street food, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Hot tip: Δοκιμάστε και τα εξαιρετικά μαγειρευτά!

Σε περιμένει για να σε εντυπωσιάσει την πολυαναμενόμενη ιερή ημέρα της κρεατοφαγίας, την Τσικνοπέμπτη (με χοιρινά μπριζολάκια πανσέτες, σπαλομπριζόλες και t-bone) αλλά και κάθε μέρα, σε τρία διαφορετικά, κομβικά σημεία. Δέχεται και προπαραγγελίες!

10% έκπτωση με κάθε online παραγγελία!

Ωράριο λειτουργίας: Κυριακή - Πέμπτη 12:00-02:00, Παρασκευή & Σάββατο 12:00-04:00

Πιάτσα Καλαμάκι Χαλανδρίου
Ηρακλείου 2 (πεζόδρομος), Χαλάνδρι
τηλ. 210-6801555
Online παραγγελία: piatsakalamaki-chalandri.gr
Facebook page: Πιάτσα Καλαμάκι Χαλανδρίου

Πιάτσα Καλαμάκι Νέας Σμύρνης
2ας Μαΐου 34 (κεντρική πλατεία)
τηλ. 210-9343023
Online παραγγελία: piatsakalamaki-neasmirni.gr
Facebook page: Πιάτσα Καλαμάκι Νέας Σμύρνης

Πιάτσα Καλαμάκι Κυψέλης
Φωκίωνος Νέγρη 17 (coming soon)

 


Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.