Τρίτη, 23 Απριλίου 2024 15:51

Εισβολή διαρρηκτών σε σπίτι στο Χαλάνδρι (βίντεο)

Έχοντας ακάλυπτα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους, δυο άτομα, νεαρής ηλικίας εισέβαλαν σε σπίτι στο Χαλάνδρι με τις κινήσεις τους όμως να καταγράφονται από κάμερα ασφαλείας που υπήρχε στον χώρο. Όπως φαίνεται στο αποκλειστικό βίντεο του L&O, η εισβολή των δραστών σημειώθηκε λίγα λεπτά μετά τις 6 το απόγευμα της 19ης Σεπτεμβρίου με τους δράστες να κινούνται ανενόχλητοι στο σπίτι.

Είναι μάλιστα τέτοια η άνεση που έχουν που ο ένας από αυτούς, κρατάει και ένα καφέ στο χέρι του ενώ αναζητά χρήματα και κοσμήματα σε συρτάρια και ντουλάπες. Ο δεύτερος δράστης, που φοράει σκούρα ρούχα, έχει αφήσει όπως είναι φανερό από το βίντεο, δακτυλικά αποτυπώματα και γενετικό υλικό σε όλους τους χώρους, καθώς εκτός από ακάλυπτο πρόσωπο, δεν φοράει ούτε γάντια.

Οι δράστες αφού παραμένουν στον χώρο για τουλάχιστον 3 λεπτά αναγκάζονται να απομακρυνθούν από το σημείο καθώς η παρουσία τους έγινε αντιληπτή. Μάλιστα ο ένας διαρρήκτης αφήνει στο κρεβάτι μια βιντεομηχανή που ήταν έτοιμος να αφαιρέσει. Στο σπίτι κλήθηκαν άνδρες της ΔΙ.ΑΣ που έχοντας καθαρή εικόνα των δραστών τους αναζητούν προκειμένου να τους συλλάβουν.

Δείτε στο βίντεο πώς με ταχύτατες κινήσεις οι διαρρήκτες «σάρωσαν» τον χώρο:

Πηγή: www.lawandorder.gr

 


Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.