Παρασκευή, 17 Μαϊος 2024 13:32

Aνοιχτή πολιτική εκδήλωση διοργάνωσε ο ΣΥΡΙΖΑ Χαλανδρίου

Η Οργάνωση Μελών ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Χαλανδρίου διοργάνωσε την 2/6/2021 την πρώτη ανοικτή πολιτική εκδήλωση μετά από 18 μήνες εφαρμογής των περιοριστικών μέτρων για την πανδημία, στο Θέατρο Ρεματιάς, με θέμα: «Ταμείο Ανάκαμψης: εργαλείο για την Παραγωγική Ανασυγκρότηση της χώρας και όχι για τη διεύρυνση των ανισοτήτων και την ανασύσταση του Πελατειακού Κράτους».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η συμμετοχή των μελών και φίλων του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. από το Χαλάνδρι αλλά και από τις γύρω περιοχές των Β. Προαστίων, άγγιξε το επιτρεπόμενο όριο χωρητικότητας του θεάτρου, εφαρμόζοντας υποδειγματικά όλα τα ισχύοντα μέτρα προστασίας και σε συνδυασμό με:

  • την εξαιρετική εισήγηση του συντρόφου Ευκλείδη Τσακαλώτου,
  • τις καίριες παρεμβάσεις της Πατρίτσιας Κυπριανίδου, του Μάριου Αθανασίου, της συντονίστριας της συζήτησης, Τάνιας Καραγιάννη,
  • καθώς και τοποθετήσεις μελών τοπικών φορέων της πόλης,

συνέβαλαν στη δημιουργία μιας εξαιρετικής εκδήλωσης που χαρακτηρίζεται ήδη ως πολιτικό γεγονός.

Η συνεχής έκπτωση των Δημοκρατικών ελευθεριών των πολιτών, η ολοένα αυξανόμενη οικονομική συμπίεση από την εφαρμοζόμενη οικονομική πολιτική της Κυβέρνησης της Ν.Δ. αλλά και η αγωνία για το άμεσο μέλλον εργαζομένων, αυτοαπασχολούμενων, μικρομεσαίων επιχειρηματιών, συνταξιούχων και νεολαίας, αποτυπώθηκε στην συμμετοχή των μελών και φίλων του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. και αποτελεί παρακαταθήκη για τις επόμενες εκδηλώσεις της Ο.Μ. Χαλανδρίου.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους πλήθος συμβούλων τοπικής αυτοδιοίκησης, φορέων της πόλης, ο δήμαρχος Χαλανδρίου Σίμος Ρούσσος καθώς και οι βουλευτές Πάνος Σκουρλέτης και Νίκος Φίλης».

Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.