Δευτέρα, 06 Μαϊος 2024 14:26

Κάβα Solera στο Χαλάνδρι - Μεγάλη ποικιλία σε κρασιά, μπύρες και ποτά, σε εξαιρετικές τιμές!

Επισκεφθείτε την Κάβα Solera στο Χαλάνδρι! Θα βρείτε μεγάλη ποικιλία σε κρασιά, μπύρες και ποτά, σε εξαιρετικές τιμές. Γνωρίστε την κάβα:

Δραστηριοποιούμαστε στην ελληνική αγορά με διαφορετικά ονόματα κάτω από την ίδια διεύθυνση από τον Νοέμβριο του 1987, εμπορευόμενοι εμφιαλωμένα κρασιά και χύμα εξαιρετικής ποιότητας. Ξεκινήσαμε με την Ποτοπαρουσίαση  στα Εξάρχεια, συνεχίζουμε μέχρι και σήμερα με το Κρασοπουλιό  στα Μελίσσια και από την Άνοιξη του 2021 θα μας βρείτε και στο Χαλάνδρι με τη Solera.

Στην κάβα μας θα βρείτε μεγάλη ποικιλία ελληνικών και εισαγόμενων φιαλών, από κρασί για το καθημερινό σας τραπέζι μέχρι super premium φιάλες κορυφαίων παραγωγών του παγκόσμιου αμπελώνα. Τη συλλογή μας από οίνους εμπλουτίζουν διαλεχτές φιάλες premium αποσταγμάτων με το ειδικό βάρος να κατέχει η μεγάλη συλλογή μας από malt whiskey, ενώ διαθέτουμε ποικιλία μοναστηριακών μπυρών, delicatessen προϊόντων για τη γευστική σας απόλαυση και όλα τα απαραίτητα accessories για μια ολοκληρωμένη οινική εμπειρία.

Όσον αφορά στο χύμα κρασί, η μακροχρόνια ενασχόληση μας με την εμπορία του, μας επέτρεψε να έχουμε τη δυνατότητα επιλογής της πρώτης ύλης από το αμπέλι ήδη, καθώς και την επίβλεψη όλων των σταδίων της οινοποίησης. Το αποτέλεσμα αυτής μας της προσπάθειας βραβεύεται σε διεθνείς διαγωνισμούς επί σειρά ετών.

Τα χύμα κρασιά μας φυλάσσονται σε ανοξείδωτες δεξαμενές με παροχή αζώτου για την προστασία από το οξυγόνο, ενώ η θερμοκρασία ελέγχεται επί 24ώρου βάσεως. Διαθέτουμε ποικιλίες από τις σημαντικότερες οινοπαραγωγικές περιοχές της χώρας μας (Νεμέα, Μαντινεία, Νάουσα, Λήμνος) με γνωστές (Αγιωργήτικο, Μοσχοφίλερο, Μοσχάτο Λήμνου, Cabernet Sauvignon, Merlot κ.ά.) αλλά και πιο ιδιαίτερες ποικιλίες (Μαλαγουζιά, Traminer, Riesling).

Στην κάβα μας επίσης θα βρείτε μεγάλη ποικιλία προσωπικών/εταιρικών δώρων για κάθε γούστο και κάθε πορτοφόλι.

Cava Solera
Ανδρέα Παπανδρέου 77, Χαλάνδρι 15232 (χάρτης)
τηλ.: 210-6818858
e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Facebook: Cava Solera
Instagram: cava_solera

 

Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.