Δευτέρα, 13 Μαϊος 2024 13:17

Πώς θα λειτουργήσουν τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς την Πέμπτη 18/11 - Δεν θα ισχύει ο Δακτύλιος

Με στόχο την ενημέρωση του επιβατικού κοινού, ο ΟΑΣΑ ανακοινώνει ότι την Πέμπτη 18 Νοεμβρίου 2021, τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς θα λειτουργήσουν ως εξής:

  • Οι γραμμές 1, 2 & 3 του Μετρό και οι γραμμές Τραμ δεν θα λειτουργήσουν, λόγω 24ωρης απεργίας των εργαζομένων.
  • Λεωφορεία και Τρόλεϊ δεν θα λειτουργήσουν από την έναρξη της βάρδιας έως τις 09:00 το πρωί και από τις 21:00 έως τη λήξη της βάρδιας, λόγω στάσης εργασίας εργαζομένων.

Στις Λεωφορειακές γραμμές που αναφέρονται στον πίνακα, όλα τα δρομολόγια θα πραγματοποιηθούν κανονικά.

Το επιβατικό κοινό μπορεί να ενημερώνεται για το πρόγραμμα εκτέλεσης δρομολογίων για κάθε γραμμή από την εφαρμογή OASA Telematics, την ιστοσελίδα του ΟΑΣΑ καθώς και από το πληροφοριακό κέντρο 11185.

Άρση του μέτρου του Δακτυλίου την 18η Νοεμβρίου 2021, λόγω εξαγγελθείσας απεργίας των Μ.Μ.Μ.

Η Ελληνική Αστυνομία ενημερώνει ότι, λόγω της εξαγγελθείσας για αύριο Πέμπτη 18 Νοεμβρίου 24ωρης απεργίας των εργαζομένων στις σταθερές συγκοινωνίες (ΣΤΑ.ΣΥ.), καθώς και της στάσης εργασίας των εργαζομένων του Οργανισμού Αστικών Συγκοινωνιών Αθηνών (Ο.Α.Σ.Α.), δεν θα ισχύσουν τα μέτρα περιορισμού της κυκλοφορίας των οχημάτων στο Κέντρο της Αθήνας (Δακτύλιος).

«Παρακαλούνται οι οδηγοί να συμμορφώνονται με τις υποδείξεις των ρυθμιστών τροχονόμων για την αποφυγή πρόκλησης περαιτέρω κυκλοφοριακών προβλημάτων», σημειώνεται στη σχετική ανακοίνωση.

 

Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.