Παρασκευή, 03 Μαϊος 2024 11:06

“Χαλάνδρι Ορίζοντας 2023”: Επίσκεψη στο 1ο Πειραματικό Δημοτικό - Νηπιαγωγείο Χαλανδρίου

Δήλωση του κ. Μάνου Κρανίδη, επικεφαλής της δημοτικής παράταξης “Χαλάνδρι Ορίζοντας 2023”, αναφορικά με την επίσκεψη μελών της στο 1ο Πειραματικό Δημοτικό - Νηπιαγωγείο Χαλανδρίου:

«Στη σημερινή εποικοδομητική επίσκεψή μας στο 1ο Πειραματικό Δημοτικό Σχολείο - Νηπιαγωγείο Χαλανδρίου είχαμε τη χαρά να συζητήσουμε με τον Διευθυντή του Δημοτικού κ. Νικόλαο Μαρίνη και τη Διευθύντρια του Νηπιαγωγείου κα. Ιωάννα Καμπούρη καθώς και μέλη του διδακτικού προσωπικού, τόσο για τα ειδικά ζητήματα του σχολείου όσο και για τα γενικά θέματα σχετικά με τις υποδομές τις πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης στο Χαλάνδρι. Ευχαριστούμε θερμά για τη συνεργασία και ανταπόκρισή τους.

Η λειτουργία του 1ου Δημοτικού σε Πειραματικό Σχολείο προχωράει θετικά και είμαστε ικανοποιημένοι γιατί η δημοτική παράταξή μας στήριξε την απόφαση αυτή στο Δημοτικό Συμβούλιο. Υπάρχουν όμως διαρκή ζητήματα συντήρησής του, στοιχείο που αναδεικνύει τη διαχρονική ανάγκη άμεσης αντιμετώπισής τους εν γένει στις σχολικές μονάδες. Στο πλαίσιο αυτό ο Δήμος πρέπει να δημιουργήσει ένα αποτελεσματικό σύστημα και πρόγραμμα συντήρησης των σχολικών κτιρίων, ειδικά αυτών μεγάλης παλαιότητας κατασκευής.

Η Δημοτική Παράταξή μας είναι σταθερά και ουσιαστικά στο πλευρό γονιών, εκπαιδευτικών, μαθητών με σκοπό την επιτυχημένη υλοποίηση τόσο των αναγκαίων καθημερινών όσο και των κρίσιμων δομικών παρεμβάσεων που απαιτούνται στις σχολικές μονάδες».

Μάνος Κρανίδης
Δημοτικός Σύμβουλος, Επικεφαλής “Χαλάνδρι Ορίζοντας 2023”

Φωτο από αριστερά:
Εμμανουήλ Κρανίδης, Δημοτικός Σύμβουλος, Επικεφαλής “Χαλάνδρι Ορίζοντας 2023”
Νικόλαος Μαρίνης, Διευθυντής 1ου Πειραματικού Δημοτικού Σχολείου Χαλανδρίου
Ιωάννης Αντωνιάδης, Δημοτικός Σύμβουλος “Χαλάνδρι Ορίζοντας 2023”

 

Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.