Κυριακή, 28 Απριλίου 2024 21:14

Eγκαίνια της ανακαινισμένης βιβλιοθήκης του 6oυ Δημοτικού Σχολείου Χαλανδρίου

Ο Σύλλογος Γονέων των Μαθητών του 6ου Δημοτικού Σχολείου Χαλανδρίου προσκαλεί στα εγκαίνια της ανακαινισμένης βιβλιοθήκης του σχολείου.

Αναλυτικά η πρόσκληση:

Αγαπητοί γονείς, κηδεμόνες, μαθητές,
Αγαπητοί μας εκπαιδευτικοί,
Αγαπητοί φίλοι του σχολείου μας,

Σε μια εποχή που οι γρήγοροι ρυθμοί και οι οθόνες κατακλύζουν τη ζωή μας, η ανάγνωση βιβλίων είναι το καταφύγιο για να χαλαρώσουμε, να ονειρευτούμε, να αποκτήσουμε νέες γνώσεις.

Αναλογιζόμενοι τη θετική επίδραση που έχει η ανάγνωση βιβλίων στο μυαλό και την ψυχή των παιδιών, ως Σύλλογος Γονέων είχαμε το όραμα να ανακαινίσουμε την υπάρχουσα βιβλιοθήκη του σχολείου μας και να δημιουργήσουμε ένα χώρο όπου οι μαθητές θα βρίσκουν ποιοτικά, κλασσικά και σύγχρονα βιβλία και ο οποίος ταυτόχρονα θα είναι φιλόξενος και άνετος, ώστε τα παιδιά και οι εκπαιδευτικοί μας, να μπορούν εκεί να ηρεμήσουν, να διαβάσουν, να εμπνευστούν.

Και επειδή λένε, πως όταν επιθυμούμε κάτι πολύ, αυτό πραγματοποιείται, είμαστε στην πολύ ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε, πως η βιβλιοθήκη που ονειρευτήκαμε είναι έτοιμη και όπως ακριβώς την είχαμε φανταστεί!

Η δημιουργία της βιβλιοθήκης μας, έγινε σε συνεργασία με μια ομάδα μαθητών από το αγγλόφωνο σχολείο Campion, οι οποίοι διέθεσαν προσωπικό χρόνο, εξοπλισμό αλλά και μεγάλο αριθμό βιβλίων.

Αξιοσημείωτη είναι και η βοήθεια που προσέφεραν οι μαθητές της ΣΤ΄ Δημοτικού του σχολείου μας, μαζί με τις εκπαιδευτικούς κα. Μαρία Σουγλέ και κα. Φραγκιαδάκη Κυριακή.

Είναι σημαντικό να αναφέρουμε και τη συνεισφορά σε βιβλία της παιδικής βιβλιοθήκης του Δήμου Χαλανδρίου "Μίμης Βασιλόπουλος".

Σας καλούμε λοιπόν όλους στα εγκαίνια της βιβλιοθήκης του σχολείου μας την Παρασκευή 8 Μαρτίου, ώρα 17:30-20:00 μ.μ., για να απολαύσουμε μαζί καφέ και τσάι, να συζητήσουμε και κυρίως να πάρουμε λίγη απ’ τη ζεστασιά αυτού του όμορφου χώρου που δημιουργήθηκε για τα παιδιά και τους εκπαιδευτικούς μας! Κοντά μας θα είναι και οι μαθητές από το σχολείο Campion καθώς και οι εκπαιδευτικοί και οι μαθητές που βοήθησαν στη δημιουργία της βιβλιοθήκης!

Σας περιμένουμε όλους κοντά μας αυτή την ξεχωριστή μέρα! 

 


Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.