Παρασκευή, 03 Μαϊος 2024 21:34

“Κυνηγώντας την ουρά μας”: Τα ζώα συντροφιάς έτρεξαν στη Ρεματιά Χαλανδρίου

Θεσμός έχει γίνει πλέον για το Χαλάνδρι, η δράση «Κυνηγώντας την ουρά μας» που προσφέρει την εμπειρία ενός διαφορετικού αγώνα μέσα στην πανέμορφη Ρεματιά, με πρωταγωνιστές τους τετράποδους φίλους μας.

Ο αγώνας, που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 21 Απριλίου, πρόσφερε χαρά και ανέδειξε την ομορφιά της αρμονικής συνύπαρξης του ανθρώπου με τα ζώα και το περιβάλλον. Η Ρεματιά Χαλανδρίου, απετέλεσε το ιδανικό σημείο, προσφέροντας το φυσικό σκηνικό για έναν αγώνα που δεν έχει ανταγωνιστική χροιά, παρά μοναδικό στόχο την αγάπη για τον συνάνθρωπο, τα ζώα και το περιβάλλον.

Τους συμμετέχοντες/ουσες καλωσόρισε ο δήμαρχος Χαλανδρίου Σίμος Ρούσσος, σημειώνοντας: «Σας ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σε αυτή την προσπάθεια, που γίνεται με τη σκέψη να ευαισθητοποιήσουμε τους ανθρώπους της πόλης για την ενιαία αντίληψη που πρέπει να έχουμε απέναντι στο περιβάλλον, ως χώρο αρμονικής συνύπαρξης ανθρώπων και ζώων. Ευχαριστώ τους εργαζομένους στη δ/νση για την αποφασιστική τους συμμετοχή στη διοργάνωση, τους εθελοντές της φιλοζωικής Χαλανδρίου και την κτηνίατρο Άννα Σούσου, που επίσης εθελοντικά παρέχει τις υπηρεσίες της στη διοργάνωση».

 

Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.