Σάββατο, 18 Μαϊος 2024 07:17

“Αγαπάμε το Χαλάνδρι”: Επίσκεψη σε χώρους εργασίας του Δήμου και στην αγορά της πόλης

Επίσκεψη στους χώρους εργασίας του Δήμου Χαλανδρίου καθώς και στην αγορά της πόλης πραγματοποίησε χθες Μ. Πέμπτη η δημοτική παράταξη “Αγαπάμε το Χαλάνδρι”.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Επίσκεψη στους χώρους εργασίας του Δήμου Χαλανδρίου

Στο πλαίσιο της καθιερωμένης ανταλλαγής ευχών με αφορμή τις Άγιες Ημέρες του Πάσχα, το πρωί της Μεγάλης Πέμπτης ομάδα δημοτικών και μελών της δημοτικής παράταξης «Αγαπάμε το Χαλάνδρι», με επικεφαλής την αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης Κρίστη Αγαπητού, βρέθηκαν στους χώρους εργασίας των εργαζομένων του Δήμου Χαλανδρίου.

Τονίστηκε, δε από την κ. Αγαπητού στους εργαζόμενους ότι «θα συνεχίσουμε να είμαστε συνοδοιπόροι και υποστηρικτές στο δύσκολο έργο σας, που έχει σκοπό την ανάπτυξη της πόλης και τη βελτίωση των συνθηκών ζωής, τόσο της καθημερινότητας των δημοτών μας όσο και των εργαζομένων».

Τέλος, η κ. Αγαπητού αφού μοίρασε σε όλες τις Διευθύνσεις του Δήμου που επισκέφτηκε εορταστικές κάρτες, ευχήθηκε «Καλή Ανάσταση και Ευημερία σε όλο τον κόσμο».

Στην επίσκεψη συμμετείχαν οι δημοτικοί σύμβουλοι Κώστας Αγγελής, Θάνος Τσιαμπάς, Ρούλα Αλεξανδρή και ο τομεάρχης Έργων Πόλης και Υποδομών Μανώλης Δωρής. 

Επίσκεψη στην Αγορά του Χαλανδρίου

Την Αγορά του Χαλανδρίου, στο κέντρο της πόλης μας, επισκέφτηκε το απόγευμα της Μεγάλης Πέμπτης η Κρίστη Αγαπητού συνοδευόμενη από στελέχη της δημοτικής παράταξής της «Αγαπάμε το Χαλάνδρι».

Σκοπός της επίσκεψής της ήταν η ανταλλαγή ευχών με τους επαγγελματίες της πόλης μας αλλά και η συνομιλία με τους καταναλωτές και τους εμπόρους, σχετικά με την πασχαλινή αγοραστική κίνηση.

Στην επίσκεψη συμμετείχαν τα μέλη της δημοτικής παράταξης «Αγαπάμε το Χαλάνδρι» Χριστίνα Αλεβίζου, Μαρία Γκαρώνη, Άννυ Διαμάντη και Εύη Χαμηλάκη.

 

Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.