Σάββατο, 27 Απριλίου 2024 09:41

The Vans Music Sessions, vol.5: Wedding Singers @ Big Mouth | Χαλάνδρι

Τα The Vans Music Sessions επιστρέφουν και μαζί τους επιστρέφουν και οι Wedding Singers που άνοιξαν τον κύκλο των επιλεγμένων και ιδιαίτερων lives 3 χρόνια πριν!

Την Πέμπτη 14 Μαρτίου στις 21:00, οι Wedding Singers φέρνουν την νοσταλγία των 90s μέσα ασυνήθιστα covers σε κλασικά anthems της εποχής στη σκηνή του Big Mouth. Η μπάντα έχει γίνει πλέον συνώνυμο του χορού μέχρι τελικής πτώσης καθώς έχουν αποδείξει πως με το non-stop-mix από κομμάτια που κάνουν τους millennials και τη Gen X να δακρύζουν από συγκίνηση μπορούν να μετατρέψουν κάθε χώρο που παίζουν στο μεγαλύτερο πάρτυ της εκάστοτε πόλης. Κάθε τους live είναι μια επίθεση αγάπης, χορού και αστερόσκονης.

‼️ EΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ‼️

Ενισχύοντας την δημιουργική έκφραση μέσω της μουσικής, η Vans δίνει stage σε δημιουργικούς εκφραστές διοργανώνοντας live, στο αγαπημένο Big Mouth στο Χαλάνδρι.

Από το ξεκίνημά της, στον πυρήνα της Vans, βρίσκονται οι δημιουργικοί εκφραστές και η σημασία της υποστήριξης αυτών με κάθε δυνατό τρόπο. Το αγαπημένο μας brand συνδέεται εδώ και χρόνια με τη μουσική και τους λάτρεις της, δίνοντας ευκαιρίες σε καλλιτέχνες να μοιραστούν την μουσική τους με τον κόσμο. Εδώ και τρία χρόνια η Vans παρουσιάζει ένα νέο μουσικό Project στην Αθήνα, το The Vans Music Sessions.

Η σκηνή του κλασικού αγαπημένου all day bar Big Mouth στο Χαλάνδρι, θα φιλοξενήσει επιλεγμένα και ιδιαίτερα live music sessions, εξερευνώντας μουσικούς και μπάντες της Αθήνας, σε διαφορετικά μουσικά είδη και σχήματα με στόχο την προώθηση της έκφρασης μέσω της μουσικής.

Το brand που έχει συνδέσει μεγάλο μέρος της κουλτούρας του με τη μουσική, έχει υποστηρίξει σημαντικά φεστιβάλ ανά τον κόσμο και έχει κυκλοφορήσει special edition συλλογές αφιερωμένες στις μεγαλύτερες μπάντες και σε εμβληματικούς καλλιτέχνες, σας προσκαλεί στο live gig space του Big Mouth για να ζήσετε μια δυνατή εμπειρία με μοναδικά live.

Πέμπτη 14 Μαρτίου 2024, ώρα 21:00

Facebook event: The Vans Music Sessions @Big Mouth vol.5: Wedding Singers

Big Mouth
Γρηγ. Γυφτόπουλου 8, Χαλάνδρι
τηλ. 210-6815505


Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.