Σάββατο, 20 Απριλίου 2024 14:08

"Στο στήθος μέσα χάλκινη καρδιά" του Κώστα Κατσουλάρη, στο Αετοπούλειο

stithos xalkinh kardia

Η Λέσχη Ανάγνωσης της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Χαλανδρίου και οι εκδόσεις “Μεταίχμιο” προσκαλούν στην παρουσίαση του νέου μυθιστορήματος του Κώστα Β. Κατσουλάρη "Στο στήθος μέσα χάλκινη καρδιά", την Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2019, στις 6:30 μ.μ., στο Αετοπούλειο Πολιτιστικό Κέντρο Δήμου Χαλανδρίου (Φιλικής Εταιρείας & Τομπάζη 18).

Ο συγγραφέας θα μιλήσει για το βιβλίο του, θα απαντήσει σε ερωτήσεις και θα υπογράψει αντίτυπα.

Από το οπισθόφυλλο του βιβλίου:

Αθήνα, Σεπτέμβριος 2013: ο 15χρονος Νάσος, ο πιο χαρισματικός μαθητής του γυμνασίου, δεν εμφανίζεται την πρώτη μέρα στο λύκειο. Ο μόνος που δεν αποδέχεται ως «φυσικό φαινόμενο» την εξαφάνιση του παιδιού είναι ο φιλόλογός του Αργύρης Σταυρινός.

Κι ενώ στην πόλη αθροίζονται τα θύµατα ενός ασίγαστου κοινωνικού πολέµου, ο Αργύρης θα βρεθεί µπροστά σε ένα κουβάρι από πολλαπλά νήµατα που τον οδηγούν άλλοτε σε νυχτερινές περιπλανήσεις στα στενά του Κολωνού κι άλλοτε αντιµέτωπο µε τα φαντάσµατα µιας οδυνηρής προσωπικής ήττας.

Πού όµως τελειώνει το ατοµικό τραύµα και πού αρχίζει το συλλογικό; Πόσος «ηρωικός κόσµος» χωράει στην παρωδία της ελληνικής καθηµερινότητας; Κι αν η αγάπη είναι «το κοινότερο νόµισµα», γιατί είναι τόσο δύσκολο να το αποκτήσουµε;

katsoularhs vivlio 

 


Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.