Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024 15:21

Eπαναλειτουργεί η δανειστική Βιβλιοθήκη του Συλλόγου Χαλανδρίου ΑΡΓΩ

Ο Πολιτιστικός - Επιστημονικός Σύλλογος Χαλανδρίου ΑΡΓΩ ενημερώνει  πως η δανειστική Βιβλιοθήκη του θα λειτουργεί στα γραφεία του κάθε Τρίτη, 18:00 με 20:00, και μέχρι τέλος Ιουλίου, με όλους τους υγειονομικούς κανόνες προστασίας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ενημερώνουμε τους αγαπητούς φίλους του Συλλόγου μας, πως η δανειστική Βιβλιοθήκη μας θα λειτουργεί στα γραφεία μας (Σοφοκλή Βενιζέλου 20 & Καραολή-Δημητρίου) κάθε Τρίτη, 18:00 με 20:00, και μέχρι τέλος Ιουλίου.

Συνεχίζουμε την κωδικοποίηση των βιβλίων μας τα οποία έχουν ήδη φθάσει στα 440, σε σύνολο άνω των 1.000 που περιλαμβάνει η Βιβλιοθήκη μας!

Εν όψει του καλοκαιριού, σας περιμένουμε να δανειστείτε όσα βιβλία θέλετε, να τα απολαύσετε μέσα τους επόμενους δυο μήνες και να τα επιστρέψετε με το καλό στα τέλη Σεπτεμβρίου, όταν θα ξανανοίξουμε!

Καλό καλοκαίρι!

Για το Δ.Σ.

Άρης Λαζαρίδης (τηλ. 210-6851573, 694-5201915)
Υπεύθυνος Βιβλιοθήκης 

Θέλοντας να εξασφαλίσουμε ένα, όσο το δυνατόν, ασφαλέστερο περιβάλλον αναφορικά με τον COVID-19, για τους χρήστες της Βιβλιοθήκης μας, τηρούμε όλες τις οδηγίες και συστάσεις από τον ΕΟΔΥ και την Ένωση Ελλήνων Βιβλιοθηκονόμων και Επιστημόνων Πληροφόρησης για την Επαναφορά της Κανονικής Λειτουργίας των Βιβλιοθηκών.

Στους χώρους της Βιβλιοθήκης και των γραφείων μας ισχύουν τα ακόλουθα:

  • Οι χώροι των γραφείων μας, της Βιβλιοθήκης, καθώς και ο σχετικός εξοπλισμός, έχουν απολυμανθεί πριν τη χρήση τους.
  • Τηρείτε η φυσική απόσταση 1,5 μέτρου μεταξύ των ατόμων.
  • Τηρείται ο περιορισμός στην είσοδο του κοινού ανάλογα με τα τετραγωνικά του χώρου.
  • Υπάρχει διαθέσιμο απολυμαντικό χεριών στην είσοδο για τους επισκέπτες.
  • Τα δε βιβλία μετά την επιστροφή τους θα φυλάσσονται σε ειδικό χώρο για 72 ώρες και ύστερα θα είναι ξανά διαθέσιμα προς δανεισμό.
  • Η χρήση μάσκας συστήνεται, αλλά είναι προαιρετική.

 

 

 


Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.