Παρασκευή, 14 Αυγούστου 2020 16:20

Our Festival 6: Συνάντηση αλληλέγγυων καλλιτεχνών στο Θέατρο Ρεματιάς

Το Φεστιβάλ Ρεματιάς 2020 “Νύχτες Αλληλεγγύης” παρουσιάζει το Our Festival 6

Για έκτη συνεχή χρονιά ο Δήμος Χαλανδρίου εντάσσει στο πρόγραμμα του Φεστιβάλ Ρεματιάς ένα μικρότερο φεστιβάλ, εκφράζοντας εμπράκτως την επιλογή του να υποστηρίζει νέα καλλιτεχνικά σχήματα, τα οποία εκτός από την πρωτότυπη καλλιτεχνική τους δημιουργία αναπτύσσουν κοινωνική δράση στο πλευρό ευπαθών ομάδων του πληθυσμού. Ιδιαίτερα στην τρέχουσα κρίση λόγω της πανδημίας, που πλήττει σοβαρά τους καλλιτέχνες, η στήριξη νέων και μη προβεβλημένων δημιουργών αποκτά μεγαλύτερη σημασία για το Φεστιβάλ Ρεματιάς.

Το Our Festival 6, που διαρκεί από τις 28 Ιουλίου έως τις 2 Αυγούστου είναι μια συνάντηση αλληλέγγυων καλλιτεχνών, που παρουσιάζουν καθημερινά στη Ρεματιά περισσότερες από μία καλλιτεχνικές δράσεις από όλο το φάσμα των παραστατικών τεχνών.

Η είσοδος για όλες τις εκδηλώσεις είναι ελεύθερη με δελτίο εισόδου από το viva.gr ενώ το ημερήσιο πρόγραμμα χωρίζεται σε δύο μέρη για τα οποία απαιτείται ξεχωριστό δελτίο εισόδου, προκειμένου το θέατρο να αδειάζει και να απολυμαίνεται.

Κατά τη διάρκεια του Our Festival 6, θα έχουμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε θέατρο, μουσική, χορό, σινεμά, παιδικές παραστάσεις, εργαστήρια για μικρούς και μεγάλους ενώ σε αρκετές από τις εκδηλώσεις παρέχονται υπηρεσίες προσβασιμότητας περιεχομένου κατόπιν χρηματοδότησης του Δήμου Χαλανδρίου.

Για το αναλυτικό πρόγραμμα των εκδηλώσεων του Our Festival 6 και περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις δράσεις του, δείτε το αρχείο της οργανωτικής ομάδας.

Διοργάνωση: Εμείς - Ομάδα συλλογικού πολιτισμού

Περισσότερες πληροφορίες: emeis.net.gr/our-festival

Ελεύθερη είσοδος μόνο με δελτίο εισόδου από το viva.gr. Απαιτείται διαφορετικό δελτίο εισόδου για το Α' και το Β' μέρος.

Η ώρα έναρξης ποικίλλει ανάλογα με την εκδήλωση. Δείτε σχετικά το αναλυτικό πρόγραμμα των εκδηλώσεων.

Τηρούνται όλα τα προβλεπόμενα μέτρα προστασίας από τον κορωνοϊό. Το ταμείο του θεάτρου δεν θα λειτουργεί για διάθεση δελτίων εισόδου.

Αντί εισιτηρίου στις παραστάσεις με ελεύθερη είσοδο προαιρετική συνεισφορά σε τρόφιμα, φάρμακα και άλλα είδη πρώτης ανάγκης για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου, το Κοινωνικό Ιατρείο Αλληλεγγύης Χαλανδρίου και για τις δομές αλληλεγγύης στους πρόσφυγες.

Ευριπίδειο Θέατρο Ρεματιάς
Πεζόδρομος Προφήτη Ηλία, Πολύδροσο Χαλανδρίου

Σημειώνεται ότι στο Θέατρο της Ρεματιάς υπάρχουν οριοθετημένες θέσεις για ανάπηρα και εμποδιζόμενα πρόσωπα, ύστερα από πρωτοβουλία της Κίνησης Αναπήρων Καλλιτεχνών, καθώς και τουαλέτα αναπήρων. Η πρόσβαση για άτομα με κινητικές βλάβες είναι δυνατή με αυτοκίνητο μέχρι τον χώρο του θεάτρου όπου υπάρχουν δύο θέσεις στάθμευσης αναπηρικών οχημάτων.


X

ΠΡΟΣΟΧΗ

Για να αναδημοσιεύσετε ένα άρθρο παρακαλούμε απευθυνθείτε στο info@myxalandri.gr

Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.