Σάββατο, 27 Απριλίου 2024 11:42

Cine ΑΡΓΩ: Προβολή του ονειρικού αριστουργήματος “Ταξίδι στη Χώρα των Θαυμάτων”

Ο Πολιτιστικός - Επιστημονικός Σύλλογος Χαλανδρίου ΑΡΓΩ προσκαλεί στην προβολή της ταινίας «Ταξίδι στη Χώρα των Θαυμάτων» (Spirited away - Sen to Chihiro no kamikakushi):

Μπήκε η Σαρακοστή, τριήμερα πάνε κι έρχονται και κάπου ανάμεσα σε όλα αυτά έφτασε η ώρα για το Cine ΑΡΓΩ να φωνάξει και πάλι βροντερό παρόν στα πολιτιστικά δρώμενα του Χαλανδρίου!

Πιάνουμε το νήμα από εκεί που το αφήσαμε και συνεχίζουμε την ενασχόλησή μας με την πολύ ενδιαφέρουσα κατηγορία του animation. Συγκεκριμένα, επικεντρωνόμαστε στο ιαπωνικό Anime και σε όλη τη φιλοσοφία και την κουλτούρα που εκφράζεται μέσω αυτής της υψηλής μορφής κινηματογραφικής τέχνης.

Ιδανικός καπετάνιος μας σε αυτό το μακρινό ταξίδι στην ανατολή θα είναι ο σπουδαίος Χαγιάο Μιγιαζάκι, δάσκαλος του χειροποίητου anime σχεδίου και παγκόσμια πηγή έμπνευσης, μέσα από την ταινία που του χάρισε το 1ο του Όσκαρ -ο οποίος πριν λίγες μέρες παρέλαβε το 2ο με το "Αγόρι και τον Ερωδιό" ενώ έχει λάβει και Όσκαρ συνολικής προσφοράς.

Σας προσκαλούμε αυτή την Παρασκευή 22 Μαρτίου και ώρα 20:30 στο Κέντρο Νεότητας Χαλανδρίου (Αντιγόνης 56 & Δαναΐδων) στην προβολή του ονειρικού αριστουργήματος

«Ταξίδι στη Χώρα των Θαυμάτων»
(Spirited away - Sen to Chihiro no kamikakushi)

Παραγωγή: Ιαπωνία - 2003
Σκηνοθεσία-Σενάριο: Hayao Mayazaki
Φωνές original version: Rumi Hiiragi, Miyu Irino, Mari Natsuki, Takashi Naito, Yasuko Sawaguchi, Tatsuya Gashuin κ.ά.
Μουσική: Joe Hisaishi
Φωτογραφία: Atsushi Okui
Μοντάζ: Takeshi Seyama
Διάρκεια: 125’

Είσοδος ελεύθερη

 


Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.