Τρίτη, 07 Μαϊος 2024 19:26

Κωνσταντίνος Μεγρέμης: «Δημιουργία καλύτερων αθλητικών εγκαταστάσεων και συνθηκών για γονείς και παιδιά»

Συνέντευξη του υποψήφιου δημοτικού συμβούλου Χαλανδρίου, Κωνσταντίνου Μεγρέμη, με τον συνδυασμό του Χάρη Ρώμα “Χαλάνδρι στο Φως”, στο Myxalandri.gr:

- Ποιος ήταν ο λόγος που σας έκανε να κατεβείτε στις εκλογές με τον Χάρη Ρώμα;

Σε διαδοχικές συναντήσεις που είχα με τον Χάρη Ρώμα και στις συζητήσεις που έγιναν μεταξύ μας για θέματα που αφορούσαν τον Δήμο του Χαλανδρίου, μου εδόθη η ευκαιρία να αποκτήσω μια εικόνα των οραμάτων και στόχων του για τον Δήμο. Ο περισσότερος κόσμος γνωρίζει τον κ. Ρώμα από το θέατρο και τις τηλεοπτικές σειρές σαν άνθρωπο καλλιεργημένο, πνευματώδη με τεράστιο χιούμορ. Αυτό όμως που δεν γνωρίζει είναι ότι πρόκειται για άνθρωπο ικανότατο, ακούραστο, δημιουργικό, με οράματα και θέληση να γίνει ο Δήμος μας ένας από τους καλύτερους στην επικράτεια της Ελλάδας μας. Θέλοντας να συμμετάσχω στην πραγματοποίηση αυτού του οράματος και θεωρώντας τον εαυτό μου συνεχιστή της οικογενείας Σπύρου Θεοδοσίου, πεθερού μου, του οποίου ο παππούς υπήρξε ο πρώτος Δήμαρχος-Κοινοτάρχης Χαλανδρίου το 1945, έχω υποβάλλει υποψηφιότητα για δημοτικός σύμβουλος.

- Ποια είναι η επαφή σας με τους δημότες του Χαλανδρίου όλα αυτά τα χρόνια και τι υποσχέσεις μπορείτε να τους δώσετε;

Τα τελευταία 11 χρόνια εργάζομαι ως προπονητής αντισφαίρισης στο δημοτικό γήπεδο τένις στην Αποστολοπούλου και καθημερινά έρχομαι σε επαφή με τους δημότες όπου και μου παρουσιάζουν τον προβληματισμό τους για πολλά θέματα που αφορούν τον αθλητισμό στο Χαλάνδρι.

Επίσης ως πτυχιούχος του πανεπιστημίου βιοχημείας και βιοτεχνολογίας γνωρίζω πολύ καλά τι μπορεί να γίνει καλυτέρα στον τομέα της ανακύκλωσης και της κομποστοποίησης.

Έχοντας γνώση των προβλημάτων αλλά και τι θα ήθελαν οι δημότες να δουν στο μέλλον η προτεραιότητά μου και η υπόσχεσή μου είναι:

  • Η δημιουργία καλύτερων εγκαταστάσεων και συνθηκών για τους γονείς και τα παιδιά στον τομέα του αθλητισμού. Πιο συγκεκριμένα το αθλητικό κέντρο "Νίκος Πέρκιζας" πρέπει να αναβαθμιστεί και ο χώρος ακριβώς διπλά όπου συγκεντρώνονται τα απορριμματοφόρα και οι αμέτρητοι κάδοι απορριμμάτων πρέπει να εξαφανιστεί. Έχει βρεθεί εναλλακτικός χώρος συγκέντρωσης απορριμματοφόρων μακριά από τους αθλητές και τους δημότες. Και στο Κάτω Χαλάνδρι θα γίνει αντίστοιχα αναβάθμιση των αθλητικών εγκαταστάσεων καθώς και ένα αθλητικό Summer camp για τα παιδιά.
  • Όσον αφορά την ανακύκλωση και την κομποστοποίηση θα γίνει καλύτερη ενημέρωση στους πολίτες για το που πετάμε τα απορρίμματά μας και σε ποιους κάδους ανάλογα με το χρώμα τους. Το 35% των οικιακών απορριμμάτων μπορούν να κομποστοποιηθούν, μιλάμε για μια φυσική επεξεργασία όπου μικροοργανισμοί αποικοδομούν τα σκουπίδια μας και εν τέλει παράγουν νερό, CO2 και λίπασμα το οποίο θα χρησιμοποιείται για το δικό μας πράσινο Χαλάνδρι που θέλουμε.

Επίσης στο πρόγραμμα του συνδυασμού μας είναι:

  • η κατασκευή και επισκευή πεζοδρομίων, δρόμων και ο φωτισμός τους με LED,
  • η καθαριότητα της πόλης,
  • η κατασκευή τριώροφου υπογείου πάρκινγκ,
  • η ασφάλεια των πολιτών μας με περιπολίες ιδιωτικών security στους δρόμους,
  • η δημιουργία πάρκου για κατοικίδια,
  • καθώς και πολλά άλλα τα οποία μπορείτε να τα διαβάσετε στην ιστοσελίδα του συνδυασμού μας.

Κωνσταντίνος Μεγρέμης
Προπονητής αντισφαίρισης
Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος
με τον συνδυασμό “Χαλάνδρι στο Φως”
κιν.: 693-4692976
e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.